Keresés
Close this search box.

Gazdálkodás

Szántóföld

Kiváló minőségű vetőmagok az egészséges és magas terméshozamú repceállományért

Nemesítő munkánk célja, hogy minden gazdálkodónak – termesztési technológiától függetlenül – az adott régió éghajlati és sajátos termelési viszonyaihoz alkalmazkodó fajtákat és megoldásokat kínáljunk. Ez az alapja a hatékony mezőgazdaságnak.

A KWS innovatív megoldásokat dolgoz ki a legkülönfélébb termesztési körülményekhez. A gazdálkodó számára mindig a magas és biztos hozam a cél, az optimalizált növénynemesítés pedig a tartós növekedés legfontosabb eszköze. Vizsgáljuk a mezőgazdaság jövőbeli kihívásait, legyen az éghajlati vagy törvényi szabályozás jellegű, és fenntartható módon fektetünk be a kutatásba és a nemesítésbe. Az emberek és a természet iránti felelősségvállalással közösen alakítjuk a KWS jövőjét a különböző művelési rendszerekkel történő gazdálkodás számára.

Nagy terméspotenciálú őszi káposztarepce vetőmagjainkkal olyan hibridek választékát kínáljuk, amelyek a legkülönfélébb követelményeknek is megfelelnek, és lehetővé teszik a kiegyensúlyozott repce termesztést.

Elsődleges célunk a termés és az olajtartalom növelése, mely tulajdonságok leginkább növelik a gazdálkodók jövedelmezőségét. Ugyanakkor a betegségekkel, valamint a megdőléssel szembeni ellenállóképesség és erős télállóság is szükséges a növények környezeti hatásokkal szembeni védelméhez és a fenntartható termés biztosításához.

A 2022/2023-as repcetermesztési évben is PIACVEZETő a KWS repcék csapata!

UMBERTO KWS, KWS GRANOS, HANNELI, FELICIANO KWS, HYBRIROCK

Az UMBERTO KWS az elmúlt években bebizonyította, hogy megfelel a repcetermesztők legmagasabb elvárásainak. Terméspotenciálja és stabilitása emelte piacvezető hibriddé! Bevezetése óta már 190.000 hektáron termesztették a magyarországi repcetermesztők. Az elmúlt négy évből négyszer Magyarország legnagyobb területen termelt repcéje!

A KWS GRANOS új generációs hibrid a KWS termékpalettáján. Kiváló termelési tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kipergés ellenállóság és a TuYV tolerancia. Extenzív technológiai szint mellett is sikeresen termeszthető. Olajtermése és beltartalmi eredményei is magas értéket képviselnek. Rlm7-es génnel rendelkezik, ami a repce fómás szárrák és levélfoltosság betegséggel szemben biztosítja a védelmet.

A HANNELI a KWS új generációs hibridjei közé tartozik, amelyek rendelkeznek az innovatív gazdálkodók által elvárt tulajdonságokat. A Hanneli magas terméshozammal bíró hibrid, nagyon erős őszi és tavaszi kezdeti fejlődéssel. Erős szár biztosítja állóképességét. Középérésű hibrid, TuYV toleranciával, kipergés ellenállósággal és RLM7-es fóma rezisztenciával rendelkezik. Hannelit azoknak ajánljuk, akiknek fontos az erőteljes, egészséges állomány és a magas terméspotenciál.

Portfóliónk meghatározó hibridje a FELICIANO KWS. A fómás levélfoltosság és szárrák az őszi káposztarepce legfontosabb betegsége egész Európában és Magyarországon is. Ezért fontos rezisztens hibridek termesztése. A FELICIANO KWS az RlmS rezisztencia génnel rendelkezik, amely a fóma elleni védelem legújabb generációja. A tesztek bizonyították, hogy az RlmS gén maximális védelmet nyújt a fóma azon rasszaival szemben is, amelyek más rezisztencia géneket már legyőztek. FELICIANO KWS kettős előnnyel rendelkezik. Erős betegségekkel szembeni védelem és magas termés. Bárhol termeszthető, ahol fóma fertőzéssel és Tarlórépa sárgaság vírus megjelenésével kell számolni.

A legmagasabb technológiai igényeket kielégítendő KWS GRANOS, UMBERTO KWS és FELICIANO KWS hibridjeink prémium vetőmag minőségben is elérhetők, mely magas ezerszemtömegű, homogén vetőmagot biztosít.

A kalibrált repcevetőmagok fontos innovációt jelentenek a mezőgazdasági termelés hatékonyságának és fenntarthatóságának javításában.

A KWS-szel szoros együttműködésre számíthat. Szenvedélyünk, hogy saját innovációs erőnkre alapozva folyamatosan új, nagy teljesítményű fajtákat biztosítsunk a világ gazdálkodói számára.

 

Dr. Kismányoky András

Olajnövények termékmenedzser

Tel.: +36/20-3774-730

KWS MAGYARORSZÁG Kft.

(X)

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés