Keresés
Close this search box.

Kertészet

Fagykár utáni teendők az őszibarack ültetvényben

 

Szeptember 5-én kerül megrendezésre a NAK Országos Kertészeti és Beszállítóipari Osztály Gyümölcstermesztési Alosztálya és a NÉBIH szervezésében a „Fagykár utáni teendők az őszibarack ültetvényben” szakmai rendezvényre és az azt követő kertlátogatásra, melyre várnak tisztelettel minden érdeklődőt – írta a FruitVeB.

Az idei évben a súlyos időjárási anomáliák ellenére is szeretné a NAK Országos Kertészeti és Beszállítóipari Osztály Gyümölcstermesztési Alosztálya, a faj specifikus gyümölcsös rendezvények megtartását tovább erősíteni annak érdekében, hogy a tisztelt gyümölcsös gazdatársadalom számára, gyakorlatorientáltan, az éppen aktuális témának és helyzetnek megfelelő információkat tudjanak rendelkezésre bocsátani.

Forrás: FruitVeB

Ennek soron következő állomása, most Tordasra érkezik és az őszibarack gyümölcsfaj idei állapotának szakmai megvitatására hívják meg tisztelettel Önöket. Az őszibarack szakmai rendezvény és kertlátogatásra  a témában elismert,  jeles szakembereket kértek fel előadókként, hogy ezáltal kerülhessen az idei őszibaracktermesztés jelen állapota megvitatásra.

Időpont:  2023 szeptember 5. (kedd) 10:00 – órától

Helyszín:    Nébih Tordasi Növényfajta–kísérleti Állomás, 2463 Tordas, Szabadság u.2

agrotrend.hu/ FruitVeB

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés