Keresés
Close this search box.

Agrárpénzek

Gazdálkodási Napló – EGN – ARASZ!

Túl vagyunk az EGN első bevezető szakaszán! Az ARASZ bizonyította, hogy képes a változó jogszabályoknak és követelményeknek magas szinten megfelelni, és rugalmasan az ügyfelek igényeit, kéréseit követve a beküldéseket a lehető legegyszerűbbé tenni!

Sok gazdálkodóban és szaktanácsadóban megfogalmazódott az elmúlt időszakban, hogy a 2024-es adatok beadása az adminisztráció megkönnyítése, és az egyszerűbb jogszabálykövetés miatt keresniük kell egy szoftvert, ami a kezük alá dolgozik. Az ARASZ szoftver bizonyított a mostani beadási időszakban is! Az egyre nagyobb ügyfélkör a gyors és segítőkész (akár szakmai) támogatás mellett a felhasználók sok-sok pozitív visszajelzésének köszönhetően, a megkérdezett gazdálkodók és szaktanácsadók számára az ARASZ egyértelműen egy gyors megoldást hozott a naplózási és EGN problémákra!  A felhasználók nagyon hamar gyakorlatilag pár hét alatt könnyedén megszerzi a munkához szükséges tudást, amit támogat a teljeskörű dokumentáltság az ügyfélszolgálat és leginkább a logikus egyszerű felépítése a rendszernek.

Az új EGN online naplózás az ARASZ-ból már nem csak működik, de túl van több százezer napló adat sor és terület beküldésen. Mind a növénytermesztéssel mind az állattartással kapcsolatos adatok már beküldhetők (akár csoportosan egyben) a Nébih felé, illetve elérhető a közvetlen terület regisztráció és az új napló formátumban való nyomtatási lehetőség is. Mindez nagyon komolyan csökkenti az adminisztrációval töltendő időt, és erőteljes támogatást nyújt az EGN és papíralapú naplózáshoz!

Több gépen is elérhető ugyanaz a felület és nem kell telepíteni frissítgetni a rendszert ezek mind-mind automatikusan történnek! Gyakran előfordul, hogy a kollégáknak egyidőben kell dolgozniuk az ARASZ-ban ez megoldott gyakran használt lehetőség a rendszerben. Nem kell informatikai segítséget kérni a telepítéshez, frissítéshez, mentésekhez mert ezeket a feladatokat az Arasz rendszer üzemeltetői elvégzik helyettünk.

A naplózás lehetőség szerinti leegyszerűsítése az elsődleges szempont mindig az ARASZ-nál! Az egységes kérelem excel betöltése hatalmas segítség gazdálkodónak szaktanácsadónak egyaránt így a tábla adatok évről – évre pár kattintással a rendelkezésünkre állnak. Az új naplózási követelmények mellett ez nagy segítség lehet az őszi vetések naplózásának megkezdéséhez is.

A műveleteket egybefogva lehet felvinni akár kultúrákat akár egymástól független táblákat kijelölve. A berögzített műveletek az ARASZ-ba bekerülnek minden oldalra, ahol ott kell lenniük. Igazából nem naplót írunk gazdálkodásunkat vezetjük egy-egy adatot egyszer leírva! A tápanyag tervező is része a szoftvernek. Excelből betöltve tudjuk a talajvizsgálati adatokat egyszerre akár az egész gazdaságra beimportálni. Ha pedig valamilyen jelentéshez szeretnénk lekérni az addig rögzített adatokat, azt pdf-ben, excel formátumban is ki lehet nyerni a rendszerből! Nagy segítség az ARASZ a mindennapi munkában, hiszen ezek az adatok nem feltétlenül csak egy ellenőrzés miatt kellenek, ha valaki a gazdaságban kéri a permetezéseket, csak lekérjük a listát és átadjuk.

Az informatikai háttér az IT támogatás mindenkinek nagyon fontos. Az adatok mentése a rendelkezésre állás és a szükség szerinti adat visszaállítás mind-mind kiemelkedően fontos akkor ha sok sok órát azzal töltünk, hogy ezeket az adatokat rögzítsük. Ismerjük a jelenséget amikor nem indul el a gép/laptop és ott állunk leforrázva, hogy most mi lesz. Az ARASZ rendszer gyakorlatilag kizártuk ezt a hibát, nem kell telepíteni, nem kell menteni. Ha megáll a gép, átülök egy másikhoz és folytatom a munkát.

Jól működő helpdesk szolgáltatás segíti az ügyfelek munkáját. Email-en rendszerint 24 órán belül választ kap mindenki a kérdéseire az EGN zárási időszakban szombaton is. Ha pedig szeretnénk valamit azonnal tudni akkor a hibabejelentő számot tárcsázva gyors segítségben részesül az ügyfél. Az ARASZ-t segítő szaktanácsadóknak köszönhetően nagyon percíz és gyors segítség van sokszor nem is csak a szoftverrel hanem akár a naplóvezetéssel kapcsolatban is!

 

A szolgáltató az év folyamán sokszor kérés nélkül email-ben is felhívja a figyelmet a változásokra, rendszeresen küldve értesítéseket nem csak a frissítésekről, hanem a tervezett fejlesztésekről is. Ha kérdésünk lenne más ARASZ felhasználókhoz akkor pedig az ARASZ facebook csoportban ezeket feltehetem. Itt is mindenki kap segítséget.

 

Kérje ajánlatunkat az iroda@arasz.hu oldalra küldött e-mailen vagy a www.arasz.hu oldalon keresztül!

 

 

 

 

 

 

 

agrotrend.hu

 

 

 

 

 

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés