Keresés
Close this search box.

Saját rendezvényeink

Pódiumbeszélgetés előzte meg a jubileumi Év Agrárembere díjátadó gálát

Tizedik alkalommal szervezi meg az Agrotrend Csoport Az Év Agrárembere kitüntető díj gáláját és eme apropóból az elmúlt évtized győzteseivel emlékeztünk vissza a mezőgazdaság, a növényvédelem, a kertészet, az agrárgépészet, valamint egyéb kiemelkedő kategóriák mellett életutakra és a díjazottak szakmai sikereire.

Az Agrotrend Csoport ügyvezetője, Mátrai Zoltán vezette a pódiumbeszélgetést, aki a múltból haladva a jelen felé kérdezte a mögöttünk álló évtized győzteseit a díjak átadása utáni időszakról. Természetesen sokak válaszából  nosztalgikus érzések törtek elő és a szakmai életutak számos személyes történetet is adott a hallgatóságnak.

Fotó: agrotrend.hu / Hajósi Péter

Lebilincselő élmény volt a harminc szakember történetében hallani, hogy a mezőgazdaság nem csupán egy hivatás minden díjazott számára, de igen fontos volt mindegyik felszólalónak a jövő, ami egyértelműen megmutatta, hogy tevékenységük kiemelkedő példaként áll a fiatal generáció előtt, akiknek óriási szívvel adják át a stafétát. Több esetben is élő példa volt erre egy leköszönő elnök vagy éppen egy fiatal gazda személyében, akik ugyan kivétel nélkül kiemelték a tevékenységük szegmenseiben a kihívásokat, azonban ismételten közös és egyöntetű keresztmetszetként még ezt is szépségként élték és élik meg.

Galéria

(Teljes galéria megtekintése: Kattintás a képen )


A pódiumbeszélgetés méltó kezdete volt Az Év Agrárembere kitüntető díj gálaestjének, amely az alábbi facebook linken korlátozottság nélkül megtekinthető:

agrotrend.hu / Hajósi Péter

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés