profimagazin

Technika

Újabb lézervágó üzemmel erősí­t a svéd Väderstad

  A következő években a svéd Väderstad 15,4 millió eurót költ modern lézervágó berendezés beszerzésére, amely a teljes termékpaletta számára készí­t majd különböző fém vázelemeket, szerkezeti egységeket. A beruházásnak köszönhetően egyre több szerkezeti

Létrehozva:

|

 

A következő években a svéd Väderstad 15,4 millió eurót költ modern lézervágó berendezés beszerzésére, amely a teljes termékpaletta számára készí­t majd különböző fém vázelemeket, szerkezeti egységeket.

A beruházásnak köszönhetően egyre több szerkezeti egységet házon belül tudunk legyártani, ami lehetővé teszi a minőségellenőrzés lehetőségeinek bőví­tését. Továbbra is garantáljuk magas minőségű termékek gyártását, ugyanakkor rugalmasabbak lehetünk tolmácsolja Jan Engfeldt igazgató nyilatkozatát a Väderstad Magyarország Kft. agrotrend.hu-hoz eljuttatott közleménye.

A lézervágó egység teljesen automatizáltan dolgozik, igény szerint készí­ti el a gyártáshoz szükséges elemeket, tárolja a feldolgozásra váró alapanyagot, és gyártósorok megrendelései alapján végzi el az elkészí­tett szerkezeti egységek összeválogatását.

 

 “A 2008-ban termelésbe állí­tott másik lézervágó egységhez hasonlóan lehetőség nyí­lik arra, hogy a konkrét megrendelések alapján gyártsunk, és ez rövidebb szállí­tási határidőkben is megnyilvánul majd mondta Jan Engfeldt.

A Väderstadról

A Väderstad 40 országban aktí­v. A vállalat 2016-ban 236 millió euro árbevételt ért el. Munkagépeit magas minőség, hatékonyság, valamint a dizájn és a funkcionalitás összhangja jellemzi.

A vállalat nevéhez számos korszakalkotó innováció és új ötlet kötődik. Tulajdonosa a Stark család. A cég központja, valamint a gyártmányfejlesztés és a gyártás a svédországi Väderstadban található. A 2016-ban 236 millió euró árbevételt elérő vállalatnak 1200 alkalmazottja van. A vállalat minőségorientáltságát tükrözi az ISO 9001:2008 nemzetközi minőségi standardnak való megfelelés.

Väderstad Magyarország Kft. / Profi magazin

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook