profimagazin

Technika

Megjelent a Profi magazin ötödik száma!

Ezúttal is annyi traktort és erőgépet teszteltünk, amennyit csak a magazin oldalai elbí­rnak. Nagytesztben mutatjuk be a Deutz-Fahr 9340TTV traktort, illetve gyakorlati tesztben az Amazone ZA-V Profis Tronic műtrágyaszórót. Ezen kí­vül még tucatnyi traktor és munkagép a tesztekben! Az i

Létrehozva:

|

Ezúttal is annyi traktort és erőgépet teszteltünk, amennyit csak a magazin oldalai elbí­rnak. Nagytesztben mutatjuk be a Deutz-Fahr 9340TTV traktort, illetve gyakorlati tesztben az Amazone ZA-V Profis Tronic műtrágyaszórót. Ezen kí­vül még tucatnyi traktor és munkagép a tesztekben! Az interjúban ezúttal Lőwi Barnát, a Massey Fergusonokat forgalmazó Austro Diesel hazai marketingvezetőjét kérdeztük.

Ízelí­tő a tartalomból:

  • Traktorteszt: A Deutz-Fahr 9340TTV traktor bizonyí­tja, hogy a Deutz-Fahr sikerrel tört be a 300 lóerős kategóriába. A teljesí­tmény és a fogyasztás ideillő, ugyaní­gy a vezetési komfort.
  • Gyakorlati teszt: Az Amazone ZA-V Profis Tronic műtrágyaszórón nem sok kivetnivalót találtunk. Ez egy jól megtervezett munkagép, ami modern, de nem a legmagasabb csúcstechnológia. Megbí­zható műtrágyaszóró, mechanikus szórószerkezettel, mérleggel és szakaszolást magában foglaló ISOBUS-vezérléssel. Az Amazone gyakorlatilag egy nagyon jó, középkategóriás munkagépet hozott létre.
  • Interjú: Fejlesztésbe kell menekülni… – Lőwi Barnát, a Massey Fergusonokat forgalmazó Austro Diesel 32 éves hazai marketingvezetőjét kérdeztük.
  • Traktorteszt: Erős kezdés – Deutz-Fahr 9340TTV; Egy minden(ki)ért – Massey Ferguson 5613 Dyna-4
  • Gyakorlati teszt: A nagyon tehetséges középosztály – Amazone ZA-V 2700 Profis Tronic műtrágyaszóró; Bálázás és gyűjtés – Fasterholt RBS 3 hengeres nagybála-gyűjtő kocsi

??????A Profi magazin tartalma csak előfizetőknek érhető el! Részletek itt: http://profimagazin.hu/elofizetes/

profimagazin.hu

Hirdetés

Fókuszban

Facebook