profimagazin

Technika

Megjelent a Profi magazin hatodik száma!

Nagytesztben mutatjuk be a McCormick X7.460 modellt, ezen kí­vül azonban még tucatnyi traktort és munkagépet teszteltünk! Az interjúban ezúttal Gyökös Barnát, a FarmGÉP Kft. műszaki igazgatóját kérdeztük hivatásáról. Ízelí­tő a tartalomból: Traktorteszt: McCormick X7.4

Létrehozva:

|

Nagytesztben mutatjuk be a McCormick X7.460 modellt, ezen kí­vül azonban még tucatnyi traktort és munkagépet teszteltünk! Az interjúban ezúttal Gyökös Barnát, a FarmGÉP Kft. műszaki igazgatóját kérdeztük hivatásáról.

Ízelí­tő a tartalomból:

  • Traktorteszt: McCormick X7.460 – Az X7-es sorozattal a McCormick rohamot indí­tott a négy- és hathengeres traktorok kategóriájában. Kipróbáltuk a legnagyobb négyhengerest (118 kW/160 LE), az X7.460 modellt, hogy bemutassuk í–nöknek.
  • Gyakorlati teszt: Merlo Turbofarmer 35.7 CS-120 Majdnem 7 m emelési magasság, 3,5 t teherbí­rás és 120 lóerő – ezek a Merlo teleszkópos rakodó teljesí­tményadatai. Azonban, hogy mi rejlik a fémruha alatt, és mennyire érezzük magunkat jól benne vezetése közben, ez is kiderült a gyakorlati vizsga során.
  • Interjú: Szeretem, ha önálló technológiai fejlesztéssel keresnek meg – Gyökös Barna, a FarmGÉP Kft. műszaki igazgatója számára a munkájának – amely egyben a hivatása és a hobbija is – középpontjában a folyamatos fejlesztés és tanulás áll.
  • Riport: Jobb emészthetőség, több struktúra – Shredlage, azaz strukturált kukoricaszilázs a gyakorlatban.

A Profi magazin tartalma csak előfizetőknek érhető el!
Részletek itt: http://profimagazin.hu/elofizetes/

profimagazin.hu

Hirdetés

Fókuszban

Facebook