profimagazin

Technika

Lindner nyí­lt napok hegyi traktorokkal

  A németországi Eisenachban megtartott idei júniusi Demopark kiállí­táson az osztrák-tiroli Lindner traktorgyár LDrive-Roadshow keretében népszerűsí­tette fokozatmentes LDrive sebességváltóval szerelt Unitrac transzportőreit és összkerék-kormányzású Lintrac hegyi traktor

Létrehozva:

|

 

A németországi Eisenachban megtartott idei júniusi Demopark kiállí­táson az osztrák-tiroli Lindner traktorgyár LDrive-Roadshow keretében népszerűsí­tette fokozatmentes LDrive sebességváltóval szerelt Unitrac transzportőreit és összkerék-kormányzású Lintrac hegyi traktorait.

A Lindner Unitrac 112 LDrive transzporter CVT sebességváltóját a Lindner gyártja ZF komponensek felhasználásával. A 6 tonnával terhelhető rakfelülettel rendelkező Unitrac 112 LDrive terepen lassí­tó áttétellel 0-20 km/h, szállí­táskor közúton 20-50 km/h sebességgel közlekedhet fokozat nélküli sebességváltoztatás mellett. Közúti szállí­tási üzemben a motorja csökkentett fordulatszámú (Eco) üzemmódban működik. A sebességváltoztatás joystickon keresztül történik. Ugyancsak fokozat nélküli LDrive (CVT) sebességváltó került az összkerékhajtású és összkerék-kormányzású Lintrac traktormodellekbe is.

Két új 64ep és 104ep modellel egészült ki a Lindner Geotrac traktorcsaládja is. Ezekkel teljessé vált a legelő- és rétgazdálkodásban, illetve a szántóföldön is jól használható kompakt traktorok kí­nálata.

Fotók: Lindner

Újdonság, hogy a Lindner két év garanciát vállal a 2017-ben eladott traktoraira, és a nyári szezonban grátisz mellső hidraulikával és TLT-vel szállí­tja.

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook