profimagazin

Technika

Felhasználási feltételek

A profimagazin.hu portál látogatásakor Ön elfogadja az alábbi feltételeket: A portálon fellelhető szöveges, fotós és multimédiás tartalom az Agrárprint Kft. szellemi tulajdona. A Kiadó fenntart minden jogot a portál másolásával és terjesztésével kapcsolatban. Előzetes írásos hozzájárulásuk nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. A portál egyes felületeinek egyes részeit (cikkek, fotók, a Kiadó által készített multimédiás tartalmak) is csak írásos engedéllyel szabad újraközvetíteni, elektronikusan tárolni. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Agrárprint Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. A portáltól csak a portálra […]

Létrehozva:

|

A profimagazin.hu portál látogatásakor Ön elfogadja az alábbi feltételeket:

A portálon fellelhető szöveges, fotós és multimédiás tartalom az Agrárprint Kft. szellemi tulajdona. A Kiadó fenntart minden jogot a portál másolásával és terjesztésével kapcsolatban.

Előzetes írásos hozzájárulásuk nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. A portál egyes felületeinek egyes részeit (cikkek, fotók, a Kiadó által készített multimédiás tartalmak) is csak írásos engedéllyel szabad újraközvetíteni, elektronikusan tárolni. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Agrárprint Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A portáltól csak a portálra való hivatkozással (internetes átvétel esetén linkelt hivatkozással) lehet értesüléseket felhasználni, csak előzetes, írásbeli engedéllyel!

Az Agrárprint Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Az Agrárprint Kft. a profimagazin.hu oldalon található felhasználói interakciókkal kapcsolatban az alábbi állásfoglalást tartja szem előtt:

  • Tilos sértegetni partnereinket, gorombáskodni, molesztálni Őket, értelmetlen szövegeket írni és beküldeni, illetlen, megbotránkoztató dolgokat írni, valamint ilyen képeket, videókat elérhetővé tenni.
  • Tilos önkényuralmi jelképekkel bármilyen módon kapcsolatos neveket használni, személyiségi jogokat sértő, korlátozó, bűncselekmény elkövetésére sarkalló, bűncselekmények elkövetésével vádoló szövegek, információk közzététele.
  • Tilos a reklámtevékenység, különösen URL-ek beillesztése, valamint internetes ajánlatok reklámozása sem kívánatos.

A szerkesztőknek, operátoroknak joguk van a fenti szabályok megsértőit korlátozni a felhasználói jogokban. Az eltiltást azonban, eltekintve a nagyon extrém esetektől, figyelmeztetés előzi meg, s csak azután alkalmazza az operátor a szankciókat.

Aprofimagazin.hu üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a szabályok megsértése esetén alkalmazza a felhasználási feltételekben kikötött jogait, tehát korlátozza, kizárhassa a felhasználót az alkalmazások használatából, és adott esetben fel is jelenthesse.

Az üzemeltető jogilag nem vonható felelősségre a felhasználó(k) által közölt tartalomért. A látogató teljes körűen szavatosságot vállal azért, hogy az általa közzétett szöveg nem ütközik jogszabályba.

Adatait 3. félnek nem adjuk ki!

További kérdések esetén kérjük, keresse munkatársainkat:

Agrárprint Kft.

8692 Szőlősgyörök, Arany János u.33

Mobil: +36 20 428 30 70

E-mail: info kukac profimagazin  pont hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook