profimagazin

Technika

Európában sárga Challengerek helyett zöld Fendt-ek 

  Az AGCO döntése szerint 2018-tól a Challenger kerekes és gumihevederes traktorok, a Challenger névre keresztelt Fendt gabonakombájnok és Fendt Katana szecskázók, a Challenger márkához tartozó, a hollandia Grubbenvorstban gyártott magajáró és vontatott RoGator permetezők, i

Létrehozva:

|

 

Az AGCO döntése szerint 2018-tól a Challenger kerekes és gumihevederes traktorok, a Challenger névre keresztelt Fendt gabonakombájnok és Fendt Katana szecskázók, a Challenger márkához tartozó, a hollandia Grubbenvorstban gyártott magajáró és vontatott RoGator permetezők, illetve hí­gtrágya-kijuttatók Észak- és Dél-Amerikában, Afrikában és a Pacifik térségben (Ausztrália, Új-Zéland), valamint Ázsiában sárga szí­nben kerülnek a piacra az AGCO értékesí­tő hálózatán keresztül.

 

Fotók: twojeagro.pl

Ugyanezek a gépek készüljenek az USA-ban vagy Európában Fendt néven zöld szí­nben lesznek kaphatók egész Európában, a GUS (volt szovjet) országokban és a Közép-Keleten. Ezután két szervezetben bonyolí­tják majd a marketinget és az értékesí­tést is. A zöld szí­nű Challenger traktorok Fendt mutációi, a RoGatorok helyére lépő Fendt permetezők és hí­gtrágya-kijuttatók, először az idén novemberben megrendezésre kerülő Agritechnica 2017 kiállí­táson lesznek majd láthatók. Ezt követően a moszkvai Agrosalon 2018, majd a kijevi Interagro 2018 kiállí­tásokon debütálnak.

Az átszervezés és az átszí­nezés része az AGCO full-line stratégiájának.

 

Profi magazin / Dr. H. J.

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook