profimagazin

Technika

Együtt növekedni: Az Agritechnica 2019 vásárra a BPW megerősí­ti sikeres rendszerpartneri kapcsolatait a mezőgazdasági gépgyártókkal.

A BPW csoport sikeresen növekszik a mezőgazdasági gépgyártók egyik kedvelt rendszerpartnereként. A Hightech tengelyekkel és a digitális innovációkkal a vállalat előmozdítja a Mezőgazdaság 4.0 trendet: Az Agritechnica 2019 vásáron a BPW kifinomult megoldásokat kínál az egész évre – a talajműveléstől a betakarításig. 

Létrehozva:

|

  • A BPW előmozdítja a Mezőgazdaság 4.0 trendet a Hightech tengelyekkel és a digitalizálással
  • 365 napon keresztül sikeresen növekedni: A BPW vásári standja Hannoverben,  2019.november 10-16. között bemutatja, hogy milyen megoldásokat kínál a gépesített mezőgazdasági munkafolyamatok teljes spektrumára.
  • ​​​​​​​A vásár fénypontjai: Mérlegelés mérleg nélkül és „betonkemény” világítás​​​​​​​​​​​​​​

Még hogy rusztikus: A mezőgazdaságot manapság már a haszongépjármű-ipar élcsapatának tekintik; az innovációk napjainkban sokkal inkább a szántóföldön kezdődnek, még mielőtt elérnék az építési területeket és az autópályákat. Ezzel szemben

egyre több beszállító és gazdálkodó előnyben részesíti a nagy méretű, autópályán is használható pótkocsikat, mert a rakodóudvar és a használat helyszíne között egyre nagyobb távolságokat kell megtenni növekvő terheléssel.

Mindkét fejlesztés a mezőgazdasági gépgyártás legjelentősebb rendszerpartnereinek sorába emeli a BPW-t: A mezőgazdasági alkalmazásokra szakosodott magyarországi BPW-Hungária leányvállalat évek óta nagy sikerrel növekszik.

Csánk Péter, értékesítési vezető:  „A BPW megmutatja, hogy mit értünk rendszerpartnerség alatt: Szorosan együttműködünk a járműgyártókkal, a beszállítókkal és a gazdálkodókkal, hogy közösen fejlesszük a legfontosabb innovációkat az ügyfelek számára biztosított meggyőző előnyökkel”.

 

A Mezőgazdaság 4.0 témával kapcsolatos trend egyértelműen megnyilvánul a BPW vásári standjánál (15. csarnok, E05 stand):

 

A BPW bemutatja az év folyamán kidolgozott alváz-technológiai megoldásait – a talajműveléstől kezdve a vetésen, a trágyázáson és a növényvédelmen át a betakarításig és a szállításig bezárólag minden folyamathoz testre szabott megoldást kínálva.

A vásár fénypontjainak egyikét az alvázra szerelhető AGRO Hub rendszerrel a BPW egy többfunkciós digitális rendszert biztosít a járműipar számára, amely a következő lehetőségeket ajánlja: az érzékelők folyamatosan jelzik a pótkocsi tengelyterhelését, sebességét és haladási irányát, rengeteg hasznos adat kinyerését biztosítva: ide soroljuk a pótkocsi összsúlyát csakúgy, mint a napi és az összesített futásteljesítményt, az üzemóraszámot.

Az adatok kiolvashatók ISOBUS kommunikáció által a vontató járműben elhelyezett kiegészítő terminálon keresztül, vagy pedig egyszerű Android vagy iOS alkalmazás segítségével. Az alkalmazás áttekinthető grafikák formájában jeleníti meg az információkat okostelefonon vagy táblagépen.

A felhasználó számára a rendszer leegyszerűsíti az elszámolást – amely tetszés szerint történhet a súly, az üzemóra vagy a futásteljesítmény alapján.

A BPW ragyogó példával jár elől a világítástechnika terén is: Az „Ermax TM11“ hátsó lámpák új generációja ütésálló polikarbonát burkolatának és a LED-es technológiának köszönhetően rendkívül nehéz körülmények között is használható a mezőgazdaságban – ráadásul szédületesen jól is néz ki:

A dinamikus villogó grafika szuper sportautóra emlékeztet, speciális kérés esetén pedig kivilágítva megjeleníti a mezőgazdasági gépgyártó cégemblémáját is.

Míg a hagyományos lámpák rendszerint már egy év elteltével mikroműanyaggá morzsolódnak, addig a TM11 élettartama megegyezik a járműjével. Ez kíméli mind a pénztárcát, mind pedig a környezetet.


Együtt növekedni, egész éven át: Technológiai szakértelmével és digitális hozzáértésével a BPW az ügyfelekkel együttműködve új megoldások kidolgozásán fáradozik a mezőgazdaság számára. (Forrás: BPW)

Néhány szó BPW Agrarról
A BPW-Hungária Kft, amely a BPW Bergische Achsen KG 100 %-os tulajdonú leányvállalata, a BPW csoporton belül a mezőgazdasági alvázrendszerekre és speciális tengelyekre szakosodott. A vállalat termékportfoliója a futótengely-csonkoktól kezdve az egyedi tengelyeken át a kerettel rendelkező komplett tridem futóművekig terjed, beleértve a rugózást és a felszerelt fékrendszert is több mint 30 t összterhelésre méretezve. Magyarországon több mint 1 500 alkalmazott foglalkozik kiváló minőségű és műszakilag kifinomult tengelyek, továbbá alvázrendszerek gyártásával. A mezőgazdasági termékeket a BPW csoport világszerte tevékenykedő tagvállalatain keresztül forgalmazzák. www.bpwagrar.com

Néhány szó a BPW csoportról
A BPW csoport a minden olyan termék kutatásával, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, amely a közlekedési eszközöket mozgatja, biztosítja, megvilágítja, intelligenssé teszi és digitálisan hálózatba kapcsolja. A vállalati csoport a BPW, Ermax, HBN, HESTALés az idem telematics márkáival világszerte keresett rendszerpartner a haszongépjármű-ágazatban, ami az alvázakat, a fékeket, a világítást, a zárási és karosszéria-technológiát, a telematikát, továbbá a tehergépkocsik, trélerek és autóbuszok további fontos komponenseit illeti. A BPW csoport átfogó mobilitási szolgáltatásokat nyújt a közlekedési vállalatoknak. Ezek a globális szervizhálózattól kezdve a pótalkatrész-ellátáson át a járművek, járművezetők és a rakomány intelligens hálózatba kapcsolásáig terjednek. A tulajdonos által vezetett vállalati csoport jelenleg 7 200 alkalmazottat foglalkoztat több mint 50 országban és 2017-ben 1,48 milliárd € konszolidált árbevételt sikerült realizálnia. www.bpw.de

 

Kapcsolat:

BPW-Hungária Kft.
9700 Szombathely, Körmendi út 98.
+36 94 517 200
bpw@bpw.hu
www.bpw.hu
www.bpwagrar.com

profimagazin.hu

Hirdetés

Fókuszban

Facebook