profimagazin

Technika

Bővült a traktorgyártás a szentpétervári Kirovec traktorgyárban

Annak ellenére, hogy a magas infláció miatt Oroszországban kedvezőtlen a mezőgazdasági beruházások invesztíciós klímája növelni tudta tavaly traktoreladásait a belpiacon, a szentpétervári Kirovec traktorgyár.

Létrehozva:

|

A mezőgazdasági termelési költségek megdrágultak, a terményárak pedig alig emelkedtek, a mezőgazdasági üzemek kevesebb gépet tudtak vásárolni. Ennek ellenére Kirovec traktorgyárat az elmúlt években modernizálták és új traktor modellekkel jelentek meg a piacon – olvasható a Profi Magazinban.


Újabb traktorok kerülnek majd le a futószalagról – illusztráció: Kirovec

A jelenlegi évtized elején még csak 1000 db traktor gördült le a szalagokról, tavaly pedig már 2300 db traktor hagyta el a gyárat.

A gyártott traktorok garanciális idejét két évre hosszabbították meg, amely a minőségjavításokkal hozható összefüggésbe.

A jövőben a jelenlegi 250-428 LE közötti teljesítménykategóriába tartozó traktorok gyártását szélesíteni fogják. Együttműködést kezdeményeztek a munkagép gyártókkal is, hogy a traktoraikat a hozzájuk illeszkedő munkagépekkel tudják kínálni a vevőiknek.

Profi Magazin

Hirdetés

Fókuszban

Facebook