profimagazin

Technika

Az AGCO felvásárolta a Monsanto precí­ziós gazdálkodási részlegét

  A világ negyedik legnagyobb mezőgépgyártó tömörülése megvásárolta a Monsantóhoz tartozó Climate Corporation leányvállalatot, amely a világ egyik legnagyobb precí­ziós gazdálkodási rendszereket fejlesztő vállalkozása.   Az AGCO érdeklődését különösen

Létrehozva:

|

 

A világ negyedik legnagyobb mezőgépgyártó tömörülése megvásárolta a Monsantóhoz tartozó Climate Corporation leányvállalatot, amely a világ egyik legnagyobb precí­ziós gazdálkodási rendszereket fejlesztő vállalkozása.

 

Az AGCO érdeklődését különösen a Climate Fieldview platform keltette fel, amely a mezőgazdasági területek adatainak gyűjtésére-, feldolgozására- és tárolására szolgál, amely fontos adatbázisát képezi a talajerő gazdálkodásnak, a talaj- és növényvédelemnek, a növénytermesztési és termelési technológiáknak és a gépüzemeltetésnek. Mindezekhez digitális megoldásokat kí­nál, amelyek alkalmazásával optimalizálni lehet az inputanyagok és a ráfordí­tások felhasználását, minimalizálni a költségeket és az energiafelhasználást, maximalizálni a hozamokat.

 

Fotó: Climate Fieldview

Az AGCO elnöke, Martin Richenhagen szerint ezzel a szakmai háttérrel megerősödve komplex szolgáltatásokat tudnak nyújtani partnereiknek a precí­ziós gazdálkodáshoz.

 

Profi magazin / Dr. H. J.

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook