profimagazin

Technika

A szálastakarmány-betakarí­tógépekért felelős az új szóvivő

  Herman Lohbecket nevezték ki a CLAAS Konszern vezetőségi szóvivőjének. 2017. október 1-jétől tölti be új posztját, amikor nyugdí­jba vonul elődje, Lothar Kriszun tájékoztatta az AXIÁL Kft. a Profi gépmagazint.      Hermann Lohbeck 2014 óta tagj

Létrehozva:

|

 

Herman Lohbecket nevezték ki a CLAAS Konszern vezetőségi szóvivőjének. 2017. október 1-jétől tölti be új posztját, amikor nyugdí­jba vonul elődje, Lothar Kriszun tájékoztatta az AXIÁL Kft. a Profi gépmagazint. 

 

 

Hermann Lohbeck 2014 óta tagja a CLAAS Konszern vezetőségének, és a szálastakarmány-betakarí­tógépek területért felel. A minősí­tett diplomás kereskedő egy könyvelőcégnél audit asszisztensi, később adótanácsadói és könyvvizsgálói munkakört látott el. 1999-ben kezdett el a CLAAS-nál dolgozni. Gazdasági osztályvezetőként tevékenykedett a számvitel és adózás területén, majd kontrolling vezető lett, és egészen 2014-ig a CLAAS Selbstfahrende Erntemaschinen GmbH kereskedelemi igazgatója volt.

Október elsejétől új munkakörében a CLAAS Konszern vezetőségének szóvivője lesz, s ezen kí­vül a vállalati kommunikáció és vállalatfejlesztés területekért felel majd.

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook