profimagazin

Technika

A Fendt traktorokat is érinti az Agco átszervezése

  A piaci növekedési és marketingstratégia jegyében az Agco EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) regionális igazgatósága Lengyelországban is saját értékesí­tési hálózatokat hoz létre az Agcóhoz tartozó márkák Fendt, Massey Ferguson, Challenger, Valtra és a Fella

Létrehozva:

|

 

A piaci növekedési és marketingstratégia jegyében az Agco EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) regionális igazgatósága Lengyelországban is saját értékesí­tési hálózatokat hoz létre az Agcóhoz tartozó márkák Fendt, Massey Ferguson, Challenger, Valtra és a Fella gépek értékesí­téséhez. Ez alapvetően a poznani székhelyű Korbanek Sp.z.o. forgalmazót érinti, amely eddig kizárólagos forgalmazója volt a Fendt, a Massey Ferguson, a Challenger traktoroknak és a Fella zöldtakarmány betakarí­tóknak.

 

Az Agco saját kézbe veszi át a Massey Ferguson forgalmazását is fotó: Pixabay

Ez év végével az Agco saját kézbe veszi át a forgalmazásukat, a Korbanek viszonteladóként végezheti tovább a tevékenységét. Az Agco a saját kezű forgalmazás révén közvetlen kapcsolatokra törekszik a vevőkkel, valamint komplett full-line ajánlatokkal szeretné eladásait gyarapí­tani. Két értékesí­tési csatornák hoznak létre, az egyiket a Fendt és a Valtra márkák értékesí­tésére, a másikat pedig a Massey Ferguson márkára. Mindkét csatornához széles az ország teljes területét lefedő viszonteladói hálózatot épí­tenek ki.

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook