Gépesítés

Technika

Új abroncsokkal tért vissza a Continental

A Continental 2004-ben kivonult a mezőgazdasági abroncspiacról, aztán néhány éve úgy döntött, mégsem hagyja ki ezt a fontos piaci területet. Négy évig tartott, amíg létrehozták az új termelőüzemet és kifejlesztették azt az abroncstípust, amit a nagy teljesítményű traktoroknak szántak.

Létrehozva:

|

A Continental által gyártott Tractor 70 és a Tractor 85 abroncsok világpremierje novemberben volt a hannoveri Agritechnica show alkalmából, és a cég közleménye szerint idén megkezdődik a forgalmazás is.

Continental  „Tractor 85” radiál mezőgazdasági gumiabroncs

Ezzel a két típussal azonban nem áll le a fejlesztés: a Continental tervei szerint mintegy 100 mezőgazdasági abroncsméret dobnak piacra az elkövetkező 18 hónap alatt. Így jönnek majd a kombájn- és permetezőgép gumiabroncsok is, és újabb méretek a nagyobb traktorok számára. Ebben az évben 41 méret piacra lépése a cél – köztük lesznek az első kombájn abroncstípusok –, jövőre pedig 48 fajta gumival jelentkezik a cég.

Mindezt azt jelenti, hogy az idei és a jövő évi Agritechnica kiállítást el fogják árasztani a Continental abroncstermékei.

agrotrend.hu / blog.syngenta.hu

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook