Gépesítés

Technika

PROFI EXTRA ELőFIZETÉSI AKCIÓ – csak az AGROmashEXPO ideje alatt!

Nyeremény: Egy MASSEY FERGUSON traktor 30 vagy 60 üzemórára!

Létrehozva:

|

Keresse a Profi magazin előfizetői pultját az AGROmashExpón az Agrármarketing Centrum, a Hetech Kft., a Ferro-Flex Kft., standján, illetve a Profi magazin saját standján. Regisztráljon és nyerjen 30 üzemórára egy Massey Ferguson traktort! Vagy: fizessen elő a Profi magazinra és nyerjen a 30 üzemórán felül még 30 üzemórát!

A kampányban kizárólag 18. életévét betöltött jelentkező vehet részt.

A nyertes az Austro Diesel GmbH. aktuális bemutatógép készletéből választhat traktort maximálisan 200 LE teljesítményig.

A traktort kizárólag szakértőnk által engedélyezett munkára lehetséges használni (talajlazítás, illetve a traktor méretéhez nem illő munkaeszköz használata kizáró tényező – ezek eldöntése kizárólagosan szakértőnk hatáskörébe tartozik).

A traktor használatba vétele előtt kezelői, munkavédelmi és biztonsági oktatásban szükséges részt venni, amelyről az Austro Diesel GmbH. gondoskodik.

Az üzemeltetés során fellépő üzemanyag és AdBlue költség a nyertest terheli.

A nyeremény nem ruházható át.

A nyertes kizárólag saját felelősségére üzemeltetheti a traktort, az Austro Diesel GmbH., és a Profi Magazin kiadója semmilyen használat során bekövetkezett balesetért, személyi sérülésért, illetve bármilyen egyéb kárért nem vállalja a felelősséget.

A játékban való részvétellel minden fentebb sorolt feltételt elfogad a jelentkező. Illetve tudomásul veszi, hogy a részvétellel hozzájárul e-mail címe marketing célokra történő felhasználására. A jelentkező e-mail címét az Austro Diesel GmbH., az Agronline.hu Kft., az Agrárprint Kft. valamint az Agrárrendezvények Kft. kizárólag saját direktmarketing illetve kutatási célokra használhatja, azt harmadik személynek nem adhatja át.

A nyertes 2017. 03.15 és 2017. 08.30 között használhatja fel a nyereményt. Előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Sorsolás: 2017.03.10.

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook