Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Gépesítés

Technika

Innováció felsőfokon: Antonio Carraro TONY 8700 V ősbemutató

A 2023-as év a kihívások és az újítások éve. Az Antonio Carraro traktorgyár ebben az évben mutatja be működés közben legújabb fejlesztésű traktorát, az Antonio Carraro TONY 8700 V modellt, amely forradalmian új távlatokat nyit a szőlőművelésben.

De vajon miért is érdemes minden részletet megtudni az új „piros traktorról” és hol tekintheti meg működés közben? Az Agrolánc Kft. valamennyi felmerülő kérdésre kielégítő választ ad Önnek. Lássuk tehát a kérdéseket sorjában!

Antonio Carraro Tony 8700 V keskeny nyomtávú traktor

Miért az egyik legjobb ültetvénytraktor a TONY 8700V?

Az Antonio Carraro cég a TONY 8700 V traktor kifejlesztése és gyártása során elsődleges céljaként az intenzív szőlő- és gyümölcstermesztési munka lehető leghatékonyabbá és legegyszerűbbé tételét jelölte meg. Ezen területeken gyakran felmerülő probléma, hogy egyszerűen hiányoznak a szuperkeskeny nyomtávú, kis fordulósugarú, ugyanakkor nagy teljesítményű traktorok, amelyek képesek elvégezni a nehezebb munkákat, mégis könnyen mozognak az intenzív ültetvényekben. A hiányt az Antonio Carraro cég legújabb fejlesztése kiváló megoldással, a TONY 8700 V traktor modellel töltötte be, amely 75 LE-s maximális teljesítményével már a nagy lóerőkategóriájú traktorok közé tartozik, ugyanakkor 998 mm-es minimális szélességével a legkisebb sorközben is elfér.

A traktor kiváló teljesítménye mellett emelési kapacitásában sem marad alul: adaptív hátsó hidraulikus emelője 2700 kg-os emelési teljesítményével a nehezebb munkaeszközök felemelésére is kiválóan alkalmas. Az erőgép Tony típusú hidrosztatikus erőátvitellel működik, valamint 9 db teljesen független kettős működésű hidraulikus elosztó található rajta, ami rendkívül sokféle funkciójú munkaeszközök csatlakoztatását teszi lehetővé. Mindezeken túl, a traktor akár 137 liter/perces hidraulikus szállítási teljesítményre képes. Intelligens fedélzeti komputerrel rendelkezik, amely valamennyi funkció beállítását és folyamatos monitorálását lehetővé teszi. TMC menetvezérlése biztosítja, hogy a vezérlést három különböző módban, az igényeknek megfelelően állítani lehessen, lehetővé téve a menetsebesség, a fordulatszám vagy a meghajtó nyomaték rögzítését. Kerekeit akár 55o -ban képes kifordítani.

Antonio Carraro TONY 8700 V – kerékfordítási szöge 550

 

Kíváncsi rá élőben, működés közben, egészen közelről?

Jöjjön el, és nézze meg az Agrolánc Kft. által szervezett Mezőgazdasági Road Show bármelyik helyszínén, ahol a TONY 8700 V ősbemutatója mellett a traktort ki is próbálhatja! Testközelből láthatja a többi – szőlőültetvények és gyümölcsösök számára kiválóan alkalmas – gépet és munkaeszközt is működés közben. A Road Show egyes állomásain számos egyéb, különböző teljesítményű Antonio Carraro modellt, Rinieri sorközművelőket, kultivátorokat, csonkázókat és törzstisztítókat, valamint az Agrolánc Kft. termékpalettáján szereplő további gépeket is megtekinthet. Meglepetésként a mezőgazdasági bemutatón Barbieri rádiótávirányítású géppel végzett sorközkaszálást láthat, Alké és TORO Workman elektromos autókkal utazhat a helyszínen.

Helyszínek és időpontok:

  • április 18. – 10 óra – Lesencefalu – Sarki Róka Borház, Hosszúbereki szőlőhegy 498 hrsz., 8317
  • április 20. – 10 óra – Villány – Günzer Tamás Pincészete, a Sauska pincészettel szemben lévő szőlőparcella
  • április 25. – 10 óra – Csabacsűd – Roszik Család Almáskertje, 047/23 hrsz., 5551
  • április 27. – 10 óra – Eger – Bukolyi Marcell Organic Wines – Nagy-Eged-dűlő, 0517/3 hrsz., 3300
  • május 10. – 10 óra – Solt – Báslána Borászat, Hegyalja dűlő 20., 6320

Valamennyi helyszínen Magyarországon még nem látott traktor és munkaeszköz kombinációk bemutatója zajlik, a gyártók részvételével. A bemutatók és próbavezetések után az Agrolánc Kft. egy finom ebédre is vendégül látja résztvevőit.

Megtetszett Önnek is a traktor?

Jelentkezzen az Agrolánc Kft. bemutatójára itt, vagy írjon e-mailt az info@agrolanc.hu e-mail-címre.

(X)

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés