Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Gépesítés

Technika

Íme 5 ok, hogy miért szeretik a JCB rakodó tulajdonosok a LiveLink-et

A hatékony logisztika a precíziós gazdálkodásban kulcsfontosságú. Ma már nem is csak önmagán az adaton van a hangsúly, hanem az ahhoz való hozzájutás egyszerűségén, gyorsaságán, döntéstámogató szerepének betöltésén. Ezek az igények hívták életre a JCB saját fejlesztésű alkalmazását, a LiveLink-et.

A JCB LiveLink olyan webes alkalmazás, amely használatával átláthatóbbá válnak a gép üzemeltetésével és állapotával kapcsolatos adatok. Használatával Ön hozzájárulhat a gép üzembiztonságához, csökkentheti a karbantartásra szánt időt és költséget is.

Íme 5 hasznos tulajdonsága a JCB LiveLink alkalmazásnak:

1. Pofonegyszerűen elérhető valós idejű információk

Akár mobiltelefonról vagy asztali gépről, tabletről is valós idejű információkhoz juthat pofonegyszerűen. Ennek köszönhetően Ön hatékonyabban és gyorsabban tud reagálni, döntést meghozni, különösen, ha egyszerre több rakodógép munkáját kell összehangolni és optimalizálni.

2. Döntéstámogatás

Döntések meghozatalához különböző statisztikák, jelentések és összegzések állnak rendelkezésre. Ilyen eszköz a pontos üzemóra-nyilvántartás, ami a karbantartások előrejelzésében nyújthat segítséget.

3. Vagyonvédelem

Mint minden telematikai rendszer, a JCB LiveLink is külön figyelmet fordít a vagyonvédelemre. A rendszer egy riasztáson keresztül értesíti az üzemeltetőt a gép helyzetéről, hogy az mozgásban van-e, ezzel is biztosítva az illetéktelen felhasználást. Ráadásul lehetőség van virtuális kerítés létrehozására is, ahonnan, ha a rakodó „kilép”, akkor az alkalmazás értesítést küld róla.

4. Proaktív szervizszemlélet

A JCB LiveLink rendszere is hozzájárul a proaktív szervizszemlélethez. A pontos üzemóra-követés által a karbantartási napló vezetése mellett információt kapunk a gépen keletkezett kritikus riasztásokról is. Ez a riasztás nagy segítséget nyújthat a diagnosztizáláshoz a szakszerviz számára, akik már felkészülten érkezhetnek egy meghibásodáshoz, így a gép a lehető leghamarabb vissza tud állni a munkába.

5. Hatékonyabb üzemanyag logisztika? Lehetséges

Fontos információt tartalmaz az üzemanyag-jelentések rendszere. Segítségével képet kaphatunk az üzemanyag-fogyasztásról, így optimalizálhatjuk a készletezést, és természetesen az üzemanyag kiszállítása is tervezhetőbbé válik.

Magyarországon a hivatalos új JCB forgalmazó a KITE Zrt. További részletekért, kedvezményekért keresse KITE gépértékesítőjét!

https://www.kite.hu

(X)

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés