Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Gépesítés

Technika

Egyedi mezőgazdasági futómű a gazda igénye alapján? Megoldható! (videó)

A szombathely székhelyű BPW-Hungária Kft. a németországi BPW Bergische Achsen KG magyarországi leányvállalata, alkalmazásspecifikus és egyedi futómű megoldásokat tervez, fejleszt, gyárt és értékesít az agrárium részére.

A BPW-nél jól tudják, hogy manapság a futóműveknek és a rugózási rendszereknek egyre komplexebb a feladatuk és sokféle követelménynek, elvárásnak kell megfelelniük. Bizony jelentős pénzt és időt takaríthatunk meg azzal, ha a felhasználási területnek megfelelő tengellyel van szerelve a mezőgazdasági pótkocsink. Előbbi rendkívül fontos tényező a mai gazdasági környezetben, ezért a BPW-nél több mint 60 fejlesztőmérnök dolgozik azon, hogy a legújabb trendekre tökéletes választ adjanak.

Napjainkban nagyon divatos azt a jelzőt használni, hogy „személyre szabott”, és „egyedi”. A BPW-nél nemcsak üres szavak ezek, ugyanis a vállalat különlegessége, hogy egyedi megoldásokat tervez és fejleszt az agrár járműgyártók és a gazdák változó igényeinek megfelelően. Tulajdonképpen „közösen” alkotják meg a kívánt futóművet. A vállalat fókuszponjában egyértelműen mindig a vevők állnak, ezért az igények maximális kielégítése az elsődleges cél.

További részletekért tekintse meg a videót!

Egyedi mezőgazdasági futómű a gazda igénye alapján? Megoldható! from Agrotrend Média Kft. on Vimeo.

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés