Gépesítés

Technika

A fejlett funkciók, a minőség és a kiváló teljesítmény tökéletes egysége

A C7000 és C9000 kombájn sorozatok a hatékonyság és kényelem tekintetében új dimenzióba helyezik a betakarítást. Az elegáns kialakítás friss, új megjelenéssel a Giugiaro Design által megálmodott, modern formatervvel büszkélkedhet, amely kifejezi a DEUTZ- FAHR márka technológiai fejlettségét – ami a betakarító rendszerek terén szerzett több mint 100 éves tapasztalat és folyamatos fejlesztés révén a kiváló termény- és szalmaminőség garanciája.

Létrehozva:

|

A 9000-es sorozatnak négy tagja van: a C9205 TS és C9206 TS 5 és 6 szalmarázóval, illetve a C9205 TSB és C9206 TSB, dombvidékre tervezett modellek. Utóbbiak képesek 20% oldalsó és 6% hosszanti lejtő kompenzálására. A dombvidéki modelleket az új, állítható hátsó tengellyel és négykerék meghajtással is felszerelték; emellett fontos elem a jól bevált csúszásgátló rendszer, amely minden terepviszonynál maximalizálja a termelékenységet.

A kombájnokban a DEUTZ 7,8 literes TCD L6 T4i motorjai dolgoznak, ezek garantálják az optimális teljesítményt. Miközben a C9205 teljesítménye 334 lóerő, a C9206-é pedig 395 lóerő, a gépek üzemanyag-fogyasztása az SCR-technológia és a motor oldalán elhelyezett sebességváltó révén ebben a kategóriában az egyik legalacsonyabb. Mindegyik modellt felszerelték a nagy teljesítményű vágószerkezettel, amely mostantól 9 méteres változatban is kapható. A vágáskép minimális kopás mellett mindenütt egyenletes, a biztonságos és hatékony munkavégzés a körülményektől jórészt független: erről az Autocontrol és a Schumacher Easy Cut II rendszer gondoskodik. Az új és továbbfejlesztett Maxi- Crop cséplőrendszer és az egyedülálló dobkosár mellett fontos elem a hidraulikus etetőrendszer; ezen a Deutz-Fahr mérnökei számos finomítást végeztek. A cséplőszerkezethez az anyag áramlása folyamatos és egyenletes: erről a behordórendszer új, elektrohidraulikus vezérlőrendszere gondoskodik. A szétválasztás a Maxi-Crop rendszer és a hosszú szalmarázó felület révén igen hatékony. A tisztaságról és a szemek épségéről egyéb DEUTZ-FAHR-megoldások gondoskodnak: turbóventilátor, a széles rosták, a gép két oldalán elhelyezett visszanyerő rendszer (DGR).

A teljesen új stílusú kormánykerék és a kormányoszlop: ergonómiailag optimálisabb, így biztonságosabb a vezetés földön és közúton egyaránt.

A C9000 kombájnok a napi karbantartásra is jobb megoldásokat kínálnak. Könnyű és gyors a hozzáférés a motorhoz, a sebességváltóhoz és más fontos területekhez.

A C7000-es sorozat páratlan szántóföldi teljesítményét a Deutz T4i motorok biztosítják – amelyek teljesítménye modelltől függően 184 kW (250 LE) és 246 kW (334 LE) között alakul –, a kategória legkedvezőbb értékei közé sorolható üzemanyag fogyasztással, amely az AdBlue® adalékot alkalmazó SCR technológiának köszönhető.

A Schumacher vágórendszer, a kompozit anyagból készült bedobóujjak és a nagy vágási sebesség révén a vágóasztal rendkívüli teljesítménye kiváló megbízhatósággal párosul. A kiváló szemtisztaságot és -minőséget az olyan egyedülálló, jól bevált DEUTZ-FAHR alkatrészek biztosítják, mint a cserélhető kétlépcsős gyűjtőasztal, a turbóventilátor, a nagy rosták és a gép mindkét oldalán elhelyezett DGR (Double Grain Return) kettős szemvisszahordó rendszer.

A Commander Cab V fülke az innovatív anyagokkal, kiváló kilátással, LED lámpákkal és (opcionális) Xenon munkalámpákkal büszkélkedik, amely rendkívül kényelmes, egyedülálló vezetői környezetet biztosít. 

Az új DEUTZ-FAHR kombájnok minden apró részlete alapos tervezés eredménye, így képesek minden terepviszonyon a kiváló teljesítményre, minden funkciójuk az optimális hatékonyságot és termelékenységet szolgálja.

Borka Attila, Pécs – borka@dorker.hu 30/960-1374

Bujdosó Sándor, Gyula – bujdoso@dorker.hu 30/509-5941

Galicz Krisztián, Baja – galicz@dorker.hu 30/288-0528

Fekete László, Baja – feketel@dorker.hu 30/984-5726

Kalmár Tamás, Szolnok – kalmart@dorker.hu 30/990-6842

Lempel László, Budapest – lempel@dorker.hu 30/491-7297

Sinka Ferenc, Nyíregyháza – sinkaf@dorker.hu 30/323-6275

Nagy Gergely, Miskolc – nagyg@dorker.hu 30/322-8156

Szentmiklósi Sándor, Derecske – szentmiklosis@dorker.hu 30/627-0796

Szeredai Jenő, Nyugat-Magyarország – szeredaij@dorker.hu 30/920-2268

Takács Péter, Észak-Magyarország – takacsp@dorker.hu 30/557-8178

(X)

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook