4x4

Technika

Tivoli. Élet. Öröm.

Ssangyong Tivoli. 2015-ben mutatta be a patinás koreai gyártó legújabb modelljét. A kategóriatársai közül kiemelkedő, friss és divatos vonalú crossover hamar nagy népszerűségre tett szert a vásárlók körében. A modern külső élhető belsőt rejt, a technikai körítés pedig bármelyik kategóriatárssal szemben megállja a helyét. A magabiztos megjelenésű Tivoli kategória első, 2600 mm-es tengelytávja garantálja, hogy ne csak a Xenon fényszórók és a LED-es nappali menetfény csábítson minket a birtoklására, hanem a tágas belső is.

Létrehozva:

|

Mozgás és energia

Az összkerékhajtás specialistájának nevezett Ssangyong a Tivolit nem csak kettő, hanem négy hajtott kerékkel is tudja szállítani az újdonsült tulajdonosnak. Az automatikus Aktív AWD összkerékhajtás normál esetben 100%-ban az első kerekeket forgatja, de amint többre van szükség, rögtön segítségünkre siet a két hátsó kerék is. A Tivoli 1.6-os teljesen alumínium benzinmotorja, valamint a szintén 1.6-os közös nyomócsöves turbódízele egyaránt kiváló szívként funkcionál a nagy szilárdságú acél elemekkel erősített test mozgatására, mindezt egy hatsebességes manuális, vagy egy szintén hat fokozattal rendelkező automata váltón keresztül teheti meg.

Biztonságos kényelem a változó körülmények között is

Belül a biztonságot 7 légzsák fokozza. Hogy ne legyen rájuk szükség, arról a blokkolásgátló, a borulásgátló, az elektronikus fékerőelosztó, menetstabilizátor, kipörgésgátló, vészfék-rásegítő és visszagurulás-gátló is gondoskodik. Az utasait féltve vigyázó Tivoli beleső tere könnyen átlátható és belakható. A kényelmet nem csak az érintőképernyős multimédia rendszer, a tolatókamera és tolatóradar, vagy a kétzónás automata klímaberendezés teszik kényelmessé, és otthonossá, hanem az olyan különlegességek, mint a fűthető kormánykerék, a fűthető első ülések, az ülésszellőzés, az ízlésünknek megfelelően változtatható színű műszerfal-világítás, vagy a sötétedés és esőérzékelő is. Tárolórekeszek és pohártartók sokasága várja, hogy elégedett utasai megtöltsék őket, akárcsak a nagyméretű, 423 literes csomagtér, amit az asszimetrikusan dönthető hátsó ülésekkel még hatalmasabb, bármit elnyelő űrré bővíthetünk.

A Tivoli színei – öröm a szemnek

A kárpitozás anyagát tekintve lehet szövet, vagy bőr, és a választékban könnyen találunk az ízlésünknek megfelelőt, akárcsak a karosszéria színválasztékában. A Black Pack és White Pack kéttónusú fényezésű változatoknál a tető a választott alapszínnel elegáns kontrasztot alkotva fekete, vagy fehér lehet, ami igazán jól mutat az életerőt sugárzó Tivolin. Ez a szépség és erő, valamint a kompromisszummentes modern technológia teszi kategóriájának legjobb szereplőjévé a Ssangyong Tivolit.

(X)

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook