4x4

Technika

Megérkezett a pick-upok etalonja, az új Nissan Navara

A Nissan kishaszongépjárművek gyártásában szerzett 80 éves tapasztalatának, valamint a márka legendás megbízhatóságának köszönhetően a Navara az autójuktól sokat elváró magánszemélyek és vállalkozók igényeit egyaránt kielégíti.

Létrehozva:

|

A kívül-belül megújult Nissan Navara a SUV-ok kényelmét és praktikumát ötvözi az igazi kemény munkára tervezett kishaszonjárművek kvalitásával.

A Navarán is megjelentek az új generációs Nissan modellekre jellemző V-alakú hűtőrács és bumeráng formájú LED-es lámpák. A modell vonalai viszont valamivel lágyabbak lettek az előző szériához képest, enyhe ívek törik meg a nagy felületeket, ám a Navara megjelenése így is tekintélyt parancsoló, és magával ragadó.

A Nissan Navara belső kialakítása megújult az előző modellhez képest. Ám talán a legnagyobb újdonság a modellben a „zérógravitációs első ülés”, amit a NASA segítségével fejlesztett ki a Nissan. Megtervezésekor kiemelten figyeltek arra, hogy a test folyamatosan nyugodt helyzetben legyen tartva, így gerincoszlopát kevesebb nyomás éri, tovább vezethet kimerültség nélkül.

A Nissan számos új fedélzeti technológiájával az NP300 Navarába is elhozza az innováció élményét. A 360 fokos parkolókamera tökéletes látószöget biztosít, aminek segítségével a parkolás, akár megpakolt platóval is gyerekjáték.

A tolatás megkezdésekor a rendszer aktivizálja a kamerákat és a belső visszapillantó egyik felén a kivetített képen láthatjuk a körülöttünk lévő környezetet. Így az apró karcolások, koccanásoknak búcsút mondhatunk.

További információkért látogasson el a NISSAN HOVÁNY oldalára.

(x)

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook