Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

4x4

Technika

Bemutatkoznak a MINI új különkiadásai

2022 márciusában egyszerre mutatkoznak be a háromajtós MINI, az ötajtós MINI, a MINI Cabrio, a MINI Clubman, illetve a MINI Countryman különkiadásai, amelyek a négykerekű kedvencek összetéveszthetetlen kisugárzását exkluzív felszereltségi tételekkel hangsúlyozzák tovább.

A MINI modellek által fémjelzett vezetési élményt, összetéveszthetetlen megjelenést, prémium minőséget és egyedülálló stílust a brit prémiumgyártó 2022 márciusában új különkiadásokkal kapcsolja magasabb fokozatba. Tóth Viktor, a Wallis Motor Pest product genius kollégája elmondta, hogy a hagyományokkal átitatott márka most először mutatja be egyszerre a modellpalettáján elérhető négykerekű kedvencek új különkiadásait:

  • a háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Cabrio portfóliója a Resolute Edition különkiadással gazdagodik;
  • a Resolute Edition ezzel párhuzamosan a tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE modellhez is megrendelhetővé válik;
  • a MINI Clubman különlegességét ezzel egy időben az Untold Edition;
  • a MINI Countryman sokoldalúságát pedig az Untamed Edition különkiadás emeli új szintre.

A prémium kisautó-szegmens megalapítójaként a MINI a vezetés lélegzetelállító élményét olyan ellenállhatatlan ruhába csomagolja, amely az egyedi stílusjegyeket modern megoldásokkal kombinálja. Ezért is van az, hogy saját kategóriáján belül a MINI mindig is egyedülálló pozíciót foglalt el.

A Wallis Motor szakértője megosztotta, hogy a különkiadásokat a készítők mindegyik modell esetében úgy tervezték meg, hogy azok még tovább erősítsék a négykerekű kedvencek hamisítatlan kisugárzását, miközben a gondos precizitással megtervezett, exkluzív kiegészítők és felszereltségi tételek a modellek stílusjegyeiben rejlő egyediség új dimenzióját váltják valóra. Mindegyik különkiadás típus-specifikus stílusjegyekkel, kiváltképp figyelemfelkeltő karosszériafényezési árnyalatokkal és könnyűfém keréktárcsa-garnitúrákkal, prémium minőségű utastéri tételekkel és exkluzív dekorbetétekkel fokozza tovább a négy keréken átélhető egyediséget. A brit prémiummárka ügyfelei ráadásul személyes igényeik és preferenciáik szerint is összeállíthatják a MINI új különkiadásait.

MINI Resolute Edition különkiadás a háromajtós és az ötajtós MINI-hez, a MINI Cabrio-hoz és a MINI Cooper SE modellhez

A háromajtós MINI klasszikus vázkoncepciójával, az ötajtós MINI pedig megnövelt funkcionalitásával szimbolizálja a XXI. század nagyvárosi mobilitásának élményorientált formáját. A hamisítatlan MINI életérzést az optimizmus és a pillanat öröme táplálja – amelyek immár tisztán elektromos meghajtással is átélhetők: a MINI Cooper SE a klasszikus vázkoncepciót emisszió-mentes vezetési élménnyel párosítja. A MINI Cabrio pedig mindezt fiatalos lendülettel és őszinte nyitottsággal képviseli.

A Resolute Edition különkiadás egyértelműen az adott prémium szegmens etalonjának egyediségét, hagyományokban gazdag stílusát, magabiztosságát és összetéveszthetetlenségét hirdeti. A Wallis Motor Pest product genius kollégája elmondta, hogy a különkiadás exkluzív stílusjegyei és felszereltségi tételei a MINI modelljeinek összetéveszthetetlen kiállását erősítik tovább, modern, prémium minőségű dizájnmegoldásokkal fűszerezve. A különkiadás sajátossága a mindenféle króm elemet nélkülöző, mégis hagyományos karosszéria-színvilág, amely a jövőbeni, fenntarthatósági szempontokra fókuszáló MINI modellek meghatározó stílusjegyeként gurul reflektorfénybe.

A MINI Untold Edition különkiadás: a MINI Clubman sportos kinyilatkoztatása

A MINI Clubman sokoldalú kvalitásait – amelyeket az egyedülálló vázkoncepció és a stílusos karosszéria-kialakítás még tovább erősít – az Untold Edition különkiadás rendkívül intenzíven helyezi a figyelem középpontjába: exkluzív stílusjegyekkel nyomatékosítja tovább a MINI Clubman stílusos egyéniségként betöltött szerepét.

Tóth Viktor, a Wallis Motor szakértője beavatott, hogy a MINI Clubman egy ízig-vérig egyedülálló, különleges jelenség a prémium kompakt szegmensben. A klasszikus kombi vázkoncepció modern újraértelmezése a tradicionális elemeket progresszív, életstílus-orientált stílusjegyekkel vegyíti. A négy ajtóhoz és a meglehetősen hosszan elnyújtott tetőhöz hátul egy kettéosztott, két oldalra nyíló csomagtérajtó társul, amely nem csupán extravagáns kisugárzást, de rendkívül magas fokú funkcionalitást is kölcsönöz a MINI Clubman modellnek. Utastere öt utasnak kínál kényelmes ülőhelyet, a csomagtér térfogata pedig 360 literről 1 250 literig bővíthető.

A MINI Clubman Untold Edition különkiadás, amely a modell formanyelvének ízléses kifinomultságát újfajta sportossággal egyesíti, az exkluzív stílusjegyek mellett prémium minőségű felszereltségi tételekkel is kényezteti a brit prémiumgyártó ügyfeleit. A prémium kompakt szegmens iránymutatójának széleskörű alapfelszereltségén túl a különkiadás a LED-technológiás adaptív első fényszórókat, a MINI Excitement Package tételeit, a MINI Vezetési Üzemmódokat (MINI Driving Modes), az antracit árnyalatú tetőkárpitot és a Világítás csomag utastéri tételeit is magába foglalja.

A MINI Untamed Edition különkiadás: MINI Countryman spontán kalandokra készen

A MINI portfóliójának legnagyobb tagja egyúttal a legsokoldalúbb is: a MINI Countryman igazi mindenesként hódította meg a prémium kompakt kategóriát. Tóth Viktor, a Wallis Motor Pest product genius kollégája megosztotta, hogy a négy ajtó, a nagyméretű csomagtérajtó, az öt teljes értékű ülés, a végtelen variálhatóságot kínáló utastér és a 450 literről akár 1 390 literig bővíthető csomagtér egysége rendkívül magas fokú praktikumot garantál. Az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető ALL4 intelligens összkerékhajtás minden vezetési szituációban az útviszonyokhoz és az időjárási körülményekhez igazodva osztja el a motor erejét a négy hajtott kerék között. A MINI Countryman eközben épp oly könnyedén boldogul a nagyvárosok forgatagában, mint amennyire otthonosan mozog a városhatárokon túlmutató, járatlan utakon is.

A MINI Countryman a hosszútávú fenntarthatóság felé vezető ösvényen is úttörőként jár elöl: plug-in hibrid hajtáslánc-technológiájának köszönhetően a MINI Cooper SE Countryman ALL4 a városhatárokon belül és túl egyaránt képes károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedni.

A MINI Countryman palettáján elérhető Untamed Edition különkiadás már első ránézésre is egyértelművé teszi, hogy a sokoldalú ötajtóst a városhatárokon túlmutató spontán kalandok éltetik. Sokoldalú kalandor egyéniségét a különkiadás stílusjegyei még tovább nyomatékosítják. A látványos karosszéria-kiegészítők, utastéri tételek és felszereltségi opciók a legnagyobb MINI modell masszív kiállását és terepjáró képességeit erősítik. A magabiztos sokoldalúság érdekében kifejlesztett karosszéria-kiegészítőknek köszönhetően a MINI Countryman Untamed Edition különkiadás minden korábbinál intenzívebben ösztönzi az aktív kikapcsolódást és a járatlan utak spontán felfedezését.

A brit prémiumgyártó MINI modelljei a Wallis Motor ügyfelei számára a Wallis Motor Pest Hungária körút 95. szám alatti kereskedésében érhetők el.

agrotrend.hu / Wallis Motor

 

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés