Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Élelmiszergazdaság

Piac

Megnyitotta negyedik szegedi áruházát az Aldi

Ezúttal a dél-alföldi város központjában alakított ki üzletet a diszkontlánc.

Tovább erősíti jelenlétét az Aldi Szegeden, és az eddigi három áruháza mellett a immár egy negyedik üzlettel is várja a vásárlókat. A Móravárosi körúti, a Makkosházi körúti és a Kossuth Lajos sugárúti egység után ma a Dugonics tér 8-9. szám alatt nyílt meg az újabb Aldi-áruház. A Tisza jobb partjának északi, keleti és déli részén elhelyezkedő Aldi-üzleteket ideálisan egészíti ki ez az új, belvárosi áruház.


Forrás: Store Insider

Belvárosi áruház – könnyű elérhetőség

A szegedi Dugonics tér forgalmas utak, sugárutak találkozásánál található, így autóval és közösségi közlekedéssel – busszal és villamossal – is gyorsan és egyszerűen megközelíthető. Az új áruháznak otthont adó, a Szegedi Tudományegyetem szomszédságában található épület műemléki jelentőségű területen áll. Az Aldi arra törekedett, hogy a tőle megszokott magas színvonalon újítsa fel az épületet, hogy az letisztult, modern formavilággal, nem hivalkodóan, de mégis könnyen beazonosíthatóan illeszkedjen a belvárosi térbe. Az ingatlan felújítását 2022 januárjában kezdte meg a vállalat. A modernizálás során megújult a teljes elektromos hálózat, alacsony energiafelhasználású LED-világítást szereltek be, illetve modern hőszivattyús hűtő-fűtő megoldás biztosítja az eladótér, a raktár és a szociális helyiségek megfelelő hőmérsékletét.

Ebben az áruházban is elérhető az „Azon melegében” látványpékség kínálata, amely a korábban használt megoldásokhoz képest kétszer több, összesen 80 rekeszt tartalmaz, így még gazdagabb frissen sült termékválasztékból választhatnak a vásárlók. A helyben sült pékárukínálat több mint 80%-a, a központi raktárból érkező péksütemények közel 70%-a magyar forrásból származik.

A Dugonics téri üzlet megnyitásával 25 új munkahelyet hoz létre az Aldi Szegeden, így mintegy 100 munkatársat foglalkoztat Csongrád-Csanád megye székhelyén, a megyében található többi üzletet is figyelembe véve pedig közel 150 munkavállaló számára biztosít stabil munkahelyet és versenyképes fizetést az élelmiszer-kiskereskedelemben.
Szegedi beszállítók az Aldi stratégiai partnerei

Az új szegedi üzletben a látványpékségen kívüli pékáruk, például a minden nap frissen beszállított kiflik, zsömlék és kenyerek szintén Szegedről érkeznek az üzletbe. A szegedi és környéki cégek fontos beszállító partnerei az Aldi-nak: például a PICK Szeged szeletelt és rudas párizsi, illetve szalámi termékei is elérhetőek valamennyi Aldi szortimentjében. Az Aldi 2021 ősze óta kizárólag 100%-ban magyar friss húst tart állandó kínálatában, amelynek egy része szintén a régióból, például a Szögedi Csirke Kft.-től érkezik az összes Aldi-egységbe. Ugyancsak Szeged környékéről származik az áruházlánc kínálatában szereplő számos friss zöldség és gyümölcs, például a TV paprika, a kápia paprika vagy éppen a hegyes erős paprika.

„Negyedik szegedi üzletünkkel még több vásárló számára tesszük elérhetővé alacsony árú saját márkás kínálatunkat, köztük számos szegedi és környékbeli cég kiváló termékét. A Dugonics téri áruházunk felújítása során is a korszerű megoldások biztosította alacsony energiafelhasználás és a színvonalas kiszolgálást lehetővé tevő berendezések használata állt a középpontban. A nyitásra pedig rendkívül kedvező élelmiszer és non-food ajánlatokkal készültünk, hogy még vonzóbb legyen üzletünk” – mondta Bernhard Haider, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

agrotrend.hu / Store Insider

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés