Élelmiszergazdaság

Piac

Feldolgozó-élelmiszeripar: ők támogatják az Év Agráremberét!

A végéhez közeledik Az Év Agrárembere Díj: a verseny jelöltjeire december elsejétől adhatók le szavazatok a www.azevagrarembere.hu internetes felületen. A támogatókkal való beszélgetésük során Maczelka Márktól, a SPAR Magyarország Kft. kommunikációs vezetőjétől megtudtuk, miért tartja fontosnak az agrárium támogatását.

Létrehozva:

|

"A SPAR Magyarország Kft. mindig is fontos küldetésének tartotta a jó ügyek felkarolását. Évente több száz millió forinttal támogatjuk a sportot, a gasztronómiát, a kultúrát és a jótékonysági szervezeteket.

Évek óta olyan események szponzorai vagyunk például a sport területén, mint a SPAR Budapest Maraton, vagy a gasztronómia területén a Budavári Borfesztivál, és több mint két évtizedes múltra tekint vissza a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal kötött stratégiai partnerségünk. A szervezet munkáját minden évben több esetben támogatjuk.

Rendkívül szoros kapcsolatot ápolunk az agrárszakmai szervezetekkel és a felügyeleti szervekkel is, hogy a SPAR polcaira mindig garantáltan a legmagasabb minőségű termékek kerüljenek. Talán sokan nem tudják, hogy vállalatunk 2004 óta saját húsfeldolgozó üzemmel is rendelkezik Bicskén, a versenytársak közül egyedüliként, ahol sertés és marhatermékeket állítunk elő, és ezzel ellátjuk a saját hálózatunkat.

Ehhez köthetően egy jó hírről is be tudok számolni! A közelmúltban a Vágóállat és Hús Terméktanácstól megkaptuk a lehetőséget arra, hogy a Kiváló Minőségű Sertéshús védjegyet is használjuk.

Természetesen a jó ügyek sorában sorában az utánpótlás nevelésnek és a szakmai versenyek támogatásának is fontos szerep jut. Ezért is csatlakozott a SPAR az „Év Agrárembere” versenyhez, mint a Feldolgozó-élelmiszeripar Kategória támogatója. A SPAR támogat minden olyan kezdeményezést az agrárszektorban, amely elősegíti azt, hogy a vásárlóink megismerhessék azokat a gazdálkodókat és szakembereket, akik becsületes és megbízható munkájának köszönhetően kiváló minőségű termékek kerülhetnek az asztalokra. Ezért is vagyunk büszkék arra, hogy az „Év Agrárembere” versenyhez csatlakozhattunk."

agrotrend.hu

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook