Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Élelmiszergazdaság

1 millió forintos forrásra pályázhatnak a vidéki cukrászdák

A Kisfaludy Program keretében 2024. július 2-től augusztus 1-ig a vidéki cukrászdák egymillió forint összegű vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek eszközbeszerzésre és fejlesztésre.

A vidéki kis- és közepes vendéglátóipari vállalkozások versenyképességének növelése című program második szakaszában korszerű konyhatechnológiák és eszközök beszerzésére, energiahatékony és gazdaságos üzemelést támogató fejlesztésekre, valamint a mindennapi működéshez szükséges kisebb eszközök, vagy készletek beszerzésére igényelhető támogatás.

Forrás: pxhere.com

A támogatás célja, hogy erősítse a digitalizációt és a szereplők egyre aktívabban használják a működésüket segítő digitális megoldásokat, valamint, hogy élénküljön a vidéki gazdaság és mérséklődjön a vidéki szolgáltatókat érintő relatív versenyhátrány.

A jelentkezést minimális adminisztráció mellett az NTAK rendszeréből indíthatják a pályázók, amelyben az NTAK ügyfélszolgálat is segíti őket. A felhívás a kisfaludyprogram.hu weboldalon érhető el. További információk és a részletes pályázati kiírás pedig IDE KATTINTVA található.

agrotrend.hu / NAK

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés