Agrárpiac

Piac

Szavazzon Magyarország Legszebb Birtokára!

Augusztus 1-31. között várják hazánk legszebb birtokai a voksokat.

Elindult a közönségszavazás a Facebook-on a Magyarország Legszebb Birtoka 2018 díjkiírás részeként.  Az online szavazás győztese a közönségdíj büszke tulajdonosa lesz.


<< A közönségszavazás időtartama: 2018.08.01-31. >>

A közönségszavazás menete:

  • Lájkolja a Magyaroszág Legszebb Birtoka Facebook-oldalát IDE kattintva.
     
  • Regisztráljon a megadott felületen (űrlapon), majd szavazzon a legszebb birtokra.
  • Támogassa kedvencét a szavazási területének jobb felső sarkában lévő szavazási ikon ikon segítségével, ossza meg kedvenc platformján, hogy ismerősei is rá szavazhassanak.

    Mindenki EGYSZER szavazhat!

A kategóriagyőzteseket és a közönségdíjas nyertesét 2018. szeptember 15-én nagyszabású gálaest során hirdetjük ki! 


A Magyarország Legszebb Birtoka díj nyertese és kategóriagyőztesei 2017-ben – fotó: agrotrend.hu

Idén hét kategóriában indult a Magyarország Legszebb Birtoka díjkiírás: állattenyésztő, gyümölcstermesztő, szántóföldi növénytermesztő, családi gazdaság, szőlészet-borászat, kertészet és precíziós gazdálkodó birtokok között kerestük a legimpozánsabbakat.

A szakmai zsűri 48 jelölt közül választotta ki azt a 21 döntős birtokot, akiket július folyamán személyesen végig látogatott. 8 nap és nagyjából 50 ezer kilométer megtétele után pedig a kategóriagyőztest is megválasztotta. 


Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, MAGOSZ-elnök, a Magyarország Legszebb Birtoka fővédnöke és Mátrai Zoltán főszervező a Peták Paplogo Kertészetben – fotó: agrotrend.hu

– Olyan birtokokat kerestünk, amelyeket példaképként mutathatunk azoknak az embereknek, akiknek nem sok köze van a mezőgazdasághoz, vagy azoknak, akiknek sok köze van hozzá, hogy lássák, hogy hova lehet eljutni egy-egy ágazatban – összegezte a díjkiírás célját Mátrai Zoltán főszervező.

A birtoklátogatások során alkalmanként még a zsűrit is óriási meglepetések érték, hiszen több gazdaságban is a legmodernebb technológia alkalmazásával dolgoznak a termelők.

A technológia mellett fontos az esztétikai szépség is, hiszen ma, amikor ilyen komoly munkaerőhiánnyal küzdenek a gazdaságok, nem mindegy, hogy milyen környezetben telnek a napok. Mi pedig ezt díjazzuk

– hangsúlyozta a főszervező.

www.magyarorszaglegszebbbirtoka.hu

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés