Agrárpénzek

Piac

Már lehet pályázni az 81. OMÉK Élelmiszeripari Innovációs Díjra

2023. október 20-22. között 81. alkalommal kerül megrendezésre az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK), melynek keretein belül idén is elismerésben részesülnek a hazai élelmiszeripari innovációk legkiemelkedőbb eredményei.

Létrehozva:

|

A pályázaton magyarországi gyártással rendelkező élelmiszeripari társas vállalkozások vehetnek részt olyan termékekkel, eljárással, csomagolási- vagy egyéb innovációval, amelyek az élelmiszer jellegét, előállítási technológiáját vagy csomagolását és értékesítését tekintve jelentős újdonságértékkel rendelkeznek.

Az Agrárminisztérium, az Agrárkamara és különböző szervezetek képviselőiből álló bírálóbizottság az innováció eredetiségét, újszerűségét, társadalmi hasznosságát, valamint a benyújtott pályázati anyagok színvonalát is értékeli.

Az első 3 helyezett összesen 4,5 millió forint értékű, exportösztönzést segítő külföldi kiállításokon való részvételre jogosító nyereményben részesül.

Fotó: canva.com

Az Élelmiszeripari Innovációs Díj pályázat részletei, a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók az OMÉK hivatalos honlapján, az alábbi linken olvashatók:

https://omek.amc.hu/hirek/81-omek-elelmiszeripari-innovacios-nagydij-palyazati-felhivas/822/

A jelentkezést az elektronikus jelentkezési lap kitöltésével adhatják le, PDF formátumban 2023. szeptember 7-ig, az efef@am.gov.hu e-mail címre elküldve.

Jelentkezési lap: https://omek.amc.hu/pages/omek/contents/static/46/doc/omek81_elelmiszeripari-innovacios-nagydij-2023_jelentkezesi-lap.docx

agrotrend.hu/NAK-Honti Péter

 

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook