Agrárpénzek

Piac

Hosszabb lesz egy héttel a közösségi agrármarketing pályázatok benyújtási határideje

Az Agrármarketing Centrum 2017. december 15-én meghirdetett (2018 első negyedévében megvalósuló) belföldi, tudástranszfer célú rendezvényeket és fesztiválokat, illetve vásárok keretében hazai termelőket, illetve termékeiknek promócióját szolgáló tevékenységeket támogató pályázati felhívásának benyújtási határideje 2018. február 7-re módosult.

Létrehozva:

|

A 2018. január 1. és 2018. március 31. között megvalósuló, agráriumhoz kötődő rendezvények kapcsán a lebonyolítás teljes költségigényének akár 50 százaléka is elnyerhető pályázaton az Agrármarketing Centrumtól.

A pályázatok benyújtásának módosított határideje egységesen: 2018. február 7.

A pályázatok kizárólag postai úton az Agrármarketing Centrum Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság részére, a 1253 Budapest, Pf. 66. címre, avagy futárszolgálattal az AMC kézbesítési címére, a 1013 Budapest Pauler u. 6. (III. em.) nyújthatóak be. 

Az elszámolás jóváhagyását követő 30 napon belül fizetik ki a nyerteseknek a számukra megítélt támogatási összeget.

80 millió forintos költségkeretből 1 millió és 3 millió forint közötti összeg nyerhető a nagyközönségnek szóló helyi, regionális, országos rendezvényekhez: a hazai termelők és termékeik vásárokon és fesztiválokon történő promóciójához.

További 10 millió forintos keretösszegből a szakmai közönséget érintő tudástranszfer célú rendezvények (konferenciák) kivitelezői nyerhetnek 500 ezer és 1 millió forint közötti támogatást szervezési és marketingkommunikációs feladataikhoz. 

A pályázati felhívások az AMC honlapján, a palyazat.amc.hu felületen érhetők el.

A pályázatokkal kapcsolatosan a +36 (20) 463 6047-es telefonszámon és a palyazat@amc.hu e-mailen kérhető további tájékoztatás.

agrotrend.hu / AMC

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook