Hírek

Április utolsó hétvégéjén rendezik a Magyar Gasztronómia Napját

2025. április 26–27. között ismét megrendezésre kerül Magyarország egyik legjelentősebb gasztronómiai szakmai találkozója, a Magyar Gasztronómia Napja. A rendezvény helyszíne a Debreceni Egyetem Szolnok Campusa, ahol két napon keresztül várják a látogatókat változatos szakmai és élményprogramokkal.

Paprikás Csirke, Marhahús

A kétnapos rendezvény kivételes lehetőséget kínál mindazoknak, akik érdeklődnek a hazai gasztronómia iránt – legyenek akár a vendéglátóipar szakemberei, akár az ízek és élmények szerelmesei. A szakmai programok mellett szórakoztató, interaktív élményekkel is várják a látogatókat. A rendezvény célja, hogy bemutassa a magyar gasztronómiai hagyományokat és értékeket, ugyanakkor teret adjon az innovatív megoldásoknak és elősegítse a hazai és nemzetközi szakmai kapcsolatok bővülését. Az ágazat vezetői, séfek, étteremtulajdonosok, beszállítók, termelők és vendégek számára kiváló lehetőséget biztosít a rendezvény, hogy megosszák tapasztalataikat, megismerjék az innovációkat és új üzleti kapcsolatokat építsenek.

A programok között helyet kapnak többek között:

  • Szakmai versenyek – Szakács-, cukrász-, pincér- és desszertversenyek – Magyarország étele, Szamos-Tányérdesszert verseny, Szakma Ifjú Mesterei, Agroturizmus étele verseny izgalmas küzdelmei
  • Tudományos konferencia – A táplálkozás szerepe a táplálékérzékenység korában, gyakorlati megoldásokkal
  • Magyarország Itala 2025 – mixerverseny és pálinkaházak bemutatója
  • HUNExpo 2025 – prémium termelők, beszállítók és új technológiák kiállítása
  • Kóstolók és főzőbemutatók – Mesterszakácsok és cukrászok látványos bemutatói; Betekintés a gasztronómiai mesterek munkájába
  • Interaktív élmények – Gasztronómiai kiállítás, termelői piac és kézműves vásár, üzleti lehetőségek, innovációk és kapcsolatteremtés

A rendezvényen való részvétel díjmentes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött:

A korábbi rendezvények összefoglaló videói az alábbi linkeken érhetők el:

🎥 Magyarország Étele – A nemzet egy darabja

🎥 III. Magyar Gasztronómia Napja – összefoglaló

IV. Magyar Gasztronómia Napja remek alkalom mindazoknak, akik szeretnének betekinteni a magyar vendéglátás legfrissebb trendjeibe, megismerkedni a szakma kiválóságaival és egy inspiráló szakmai közösség részeként új kapcsolatokat építeni.

 

Agrotrend.hu/ NAK

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Az Év Agrárembere támogatók

 
Fiatal Gazda kategóriatámogató
Lidea Hungary Kft.
Szántóföldi növénytermesztés kategóriatámogató
Agro Masters Hungary Kft.
Szakmai partner
Nyakas Farm
Növényvédelem kategóriatámogató
Kwizda Agro Hungary Kft
Borászati partner
Koch Borászat Kft.
Agrárinnováció kategóriatámogató
Greenman Kft
Partner
Magyar Növényvédelmi Szövetség
Szervező
Agrotrend Csoport Zrt.
ÖKO gazdálkodás kategóriatámogató
Debreceni Egyetem
Autós partner
WALLIS MOTOR PEST
Vendéglátó partnerünk
La’ Róna Bisztró és Borbár
Erdőgazdálkodás kategóriatámogató
MEGOSZ
Szakmai partner
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
Kertészet kategóriatámogató
Délalföldi Kertészek Szövetkezete
Állattenyésztés kategóriatámogató
Bonafarm Zrt.
A különdíj támogatója
Erste Bank Hungary Zrt.
A Jövő Agrárszakembere kategóriatámogató
Mc’donalds
Feldolgozó-élelmiszeripar kategóriatámogató
Master Good Kft.
Főtámogató
Limagrain Hungária Kft.
A közönségdíj támogatója
Agrármarketing Centrum
 
Hirdetés

Facebook

Hirdetés