Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Fenntarthatóság

Innováció

Minden elhivatott környezetvédőnek lehetőséget ad az Unió

Október 20-ig még lehet jelentkezni az Európai Unió EIT Climate-KIC szervezetének Community Lab című eseménysorozatára.

A közösség által finanszírozott kezdeményezés tapasztalatokkal, tudással és pénzzel is támogatja mindazon szervezetek – cégek, társadalmi és civil szervezetek, de akár egyéni kutatók, aktivisták – munkáját, akik érdemben szeretnének tenni a környezet védelméért – számol be róla a szervezet közleménye.

A jelentkezők számos lehetőség közül választhatnak: részt vehetnek reálishoz közeli társadalmi szimulációban, ahol megtapasztalhatják a klímavédelemmel kapcsolatos döntések és problémák komplexitását. Ugyanígy csatlakozni lehet a zöld növekedés, energiahatékonyság, okos mezőgazdaság, élelmiszerrendszerek, újraiparosítás témájában szervezett kezdeményezésekhez is.

Barbara Jarkiewicz, az EIT Climate-KIC közép-európai régió kommunikációs vezetője kifejtette: „A lab a labor rövidítése. A latin szótő eredetileg egyszerre jelent munkát és fáradtságot. Ha valaki mind a kettőre hajlandó a klímacélok és a környezet védelme érdekében, az EIT Climate-KIC közösség tárt karokkal várja, és minden erejével támogatni fogja. A szervezet berkein belül egészen biztosan megtalálja azt a területet, ahol a legtöbbet teheti ezekért a célokért.”

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuZi0QQwbBX6sclIYht7feFyvXK5rQ9bWS-TvNmm9m-RMdRQ/viewform

agrotrend.hu

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés