Előrejelzések

Időjárás

Koranyári meleget ígér a jövő hét

Véget ér a csapadékos időszak.

Létrehozva:

|

Hétfőn a Dunántúlon túlnyomóan napos idő várható, keleten időnként erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet. Csapadék nem lesz. Az északi, északnyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +2 és -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 16 fok között alakul.

Kedden túlnyomóan derült, napos idő várható. Csapadék nem lesz. Néhol megélénkül a nyugati, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Szerdán túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. Időnként megélénkül az északnyugati, nyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 22 fok között alakul.

Csütörtökön gomolyfelhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, legfeljebb északkeleten, keleten alakulhat ki néhol zápor. Az északi szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között valószínű.

Pénteken is gomolyfelhős idő várható többórás napsütéssel, csapadék nem lesz. A délkeleti, keleti szél többfelé megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között valószínű.

agrotrend.hu/ OMSZ

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook