Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Előrejelzések

Derült, napos időre számíthatunk a tanévkezdés hetén

Száraz, napos, meleg idő várható szeptember első hetében – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Forrás: OMSZ

Szeptember 4. (hétfő)
Napos idő várható kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Az északi, északkeleti szél nagy területen megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 23, 24 fok körül alakul.

Szeptember 5. (kedd)
Derült idő várható, napközben kevés gomolyfelhő képződik, de csapadék nem lesz. A Dunától keletre időnként megélénkül az északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 17, a hidegre érzékeny, valamint szélcsendes helyeken 10 fok alatt valószínű. A csúcsérték 23 és 28 fok között alakul.

Szeptember 6. (szerda)
Derült, napos idő lesz csapadék nélkül. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A minimum-hőmérséklet 7 és 17, a maximum-hőmérséklet 25 és 30 fok között várható.

Szeptember 7. (csütörtök)
Derült, napos idő várható csapadék nélkül. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A minimum-hőmérséklet 10 és 18, a maximum-hőmérséklet 25 és 30 fok között várható.

Szeptember 8. (péntek)
Derült, napos idő várható csapadék nélkül. Mérsékelt marad a légmozgás. A minimum-hőmérséklet 11 és 18, a maximum-hőmérséklet 25 és 30 fok között várható.

Szeptember 9. (szombat)
Derült, napos időre várható csapadék nélkül. Mérsékelt marad a légmozgás. A minimum-hőmérséklet 12 és 19, a maximum-hőmérséklet 24 és 31 fok között várható.

agrotrend.hu / OMSZ

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés