Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Előrejelzések

Időjárás

A jövő hét hidegebb lesz, hajnalban még fagyni fog

A nappali órákban 6 és 12 fok között alakul a hőmérséklet, de hajnalonként még gyenge fagy is előfordulhat. Az északi szél továbbra is több helyen megélénkülhet, havas eső és hó is előfordul.

Április 3. (Hétfő)

Nagyrészt gyengén vagy közepesen felhős időre számíthatunk, többórás napsütéssel, de erősen felhős körzetek is lesznek, főleg egy középső összeáramlás zóna mentén. Főleg ott, illetve délen és keleten fordulhat elő zápor. Sokfelé erős, helyenként viharos lökések kísérik az északi szelet. Délután 8, 13 fok várható.

Április 4. (Kedd)

Délkelet, kelet felől erősen megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Szórványosan, főleg hazánk délkeleti felén számítani lehet csapadékra: eső, havas eső, hó egyaránt előfordulhat. Az északi szelet erős, helyenként viharos lökések kísérhetik. Hajnalban általában -5, +1 fok várható, a szélvédett fagyzugokban azonban -8, -6 fok is lehet. Délután 5, 10 fok várható.

Április 5. (Szerda)

Nagyrészt erősen felhős vagy borult idő várható. Szórványosan előfordul csapadék: eső, havas eső, hó egyaránt lehet. Többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódhat az északi szél. Hajnalban általában -2, +2 fokot mérhetnek, a szélvédett, kezdetben kevésbé felhős tájakon -5, -3 fok is lehet. Délután 3, 9 fokra számíthatunk.

Fotó: OMSZ

Április 6. (Csütörtök)

Átmeneti vékonyodások, szakadozások mellett jobbára erősen felhős lesz az ég. Elszórtan előfordulhat vegyes halmazállapotú, záporos csapadék. Az északi, északnyugati szelet sokfelé erős lökések kísérik. Hajnalban többnyire -3, +2 fok várható, a szélvédett fagyzugokban azonban hidegebb lehet. Délután 6, 12 fok valószínű.

Április 7. (Péntek)

Átmeneti vékonyodások, szakadozások mellett nagyrészt erősen felhős idő várható. Szórványosan előfordulhat vegyes halmazállapotú, záporos csapadék. Többfelé megerősödhet az északi, északnyugati szél. A hajnali -3, +4 fokról 6 és 12 fok közé emelkedhet a hőmérséklet.

Április 8. (Szombat)

Átmeneti vékonyodások, szakadozások mellett nagyrészt erősen felhős időre van kilátás. Szórványosan előfordulhat záporeső. Helyenként megerősödik az északi szél. A hajnali -3, +4 fokról 7 és 14 fok közé melegedhet fel a levegő.

agrotrend.hu / OMSZ

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés