Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

Elhunyt Kovács Lajos, a NAGISZ korábbi elnök-vezérigazgatója

69 éves korában 2024. június 21-én – bármennyire is meg akart gyógyulni, és szerettei is nagyon szerették volna azt – a betegség legyőzte és végleg megpihent Kovács Lajos, Nádudvar díszpolgára.

Forrás: Magyarországi Sertéstenyésztők és Sertéstartók Szövetsége

Rá emlékezünk az alábbiakban.
Idén a NAGISZ Pikniken fia Kovács Herman vezérigazgató olvasta fel az üzenetét a megjelenteknek, akik vastapssal fogadták gondolatait.
Ebből idézünk:
„…lélekben ma is Veletek vagyok. Nagyon büszke vagyok Rátok, és arra a teljesítményre, amit az elmúlt években véghez vittetek…Látszik, hogy jó a Csapat. Örülök, hogy sikeres volt a fiatalítás, és annak is, hogy a régi kollégák is zökkenőmentesen tudtak alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Hiszem és vallom, hogy azon értékek mentén haladva, amiket az elmúlt évtizedek alatt közösen lefektettünk, a további akadályokat is sikerrel fogjátok venni, és mindig biztos kapaszkodót fognak nyújtani számotokra a későbbi nehézségek során is.
A tisztesség, a becsület, az összefogás és a felelősségteljes gondolkodás mind olyan értékek, amelyeket a kollegiális együttműködésben és a partnerkapcsolataitok révén is kamatoztatni tudtok. …Hajszoljuk az életet, amíg csak erőnk teljében vagyunk, és közben alig fordítunk figyelmet az igazán fontos dolgokra. Az emberi kapcsolatokra, az önzetlen, jó tettekre, a barátainkra, a családunkra, a szeretteinkre, és magunkra.
Pedig az életbe nem szabad belehalni, nem szabad, hogy elvakítsa a szemeteket az állandó tettvágy, a soha meg nem szűnő feladatok elvégzésének hajszolása, és az olyan, sokszor saját magatok elé állított akadályokkal való küzdelem, amik igazából nem is fontosak az életben. Ha dolgozni kell, dolgozzatok becsülettel, de ha pihenésre vágytok, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, lássatok világot, erősítsétek az emberi kötelékeket. Ha nem teszitek, az élet attól még úgy is eltelik, ezt higgyétek el nekem…”
Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés