Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

Új igazgató került a Hortobágyi Nemzeti Park élére

Nagy István agrárminiszter július 1-jén nevezte ki a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság új igazgatóját, Medgyesi Gergely Árpádot.

Dr. Rácz András természetvédelemért felelős államtitkár és Balczó Bertalan természetvédelemért felelős helyettes államtitkár állománygyűlés keretében, egy ünnepélyes alkalmon jelentette be az új igazgatói kinevezést az igazgatóság dolgozóinak – írja a Hortobágyi Nemzeti Park honlapja.

Medgyesi Gergely Árpád immár 20 éve magas minőségben, de szerényen és alázatosan szolgálja a természetvédelem és a természetvédelmi célú gazdálkodás nemes ügyét. Szakmai életútját – mint a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa – természetvédelmi őrként kezdte, majd tájegységvezetőként folytatta.

Rácz András természetvédelemért felelős államtitkár köszönti Medgyesi Gergely Árpádot, a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság új igazgatóját | Fotó: Szilágyi Attila/hnp.hu

Aztán 2015-től a Hortobágyi Nonprofit Kft. gazdálkodási igazgatóhelyetteseként, majd több mint öt éve ügyvezetőként szakmai hozzáértéssel gondoskodott a cég irányításáról, a természetvédelmi célú gazdálkodásról, és kimagasló teljesítményt nyújtott mind a legelő állatállomány minőségének fokozása, mind a Mátai Ménes hírnevének öregbítése során.

Szakmai elkötelezettségével, lelkiismeretes munkavégzésével, példamutatásával számos embert nyert meg a természetvédelem számára. Jól működő kapcsolatot sikerült kialakítania és fenntartania kollégáival, a cég partnereivel – különösen a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósággal, a Hortobágyi Önkormányzattal, a Hortobágyi Halgazdaság Zrt.-vel – és a különböző szakmai szervezetekkel, mely a kinevezésnek köszönhetően a jövőben is fennmarad és reményeink szerint tovább erősödik.

agrotrend.hu / HAON

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés