Hírek

Folyamatosan, ütemezetten bővülnek a kamarai portálrendszer szolgáltatásai

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tevékenysége az elmúlt három évben jelentősen bővült, amely elengedhetetlenné tette egy új, a korábbi honlap-funkciót kiegészítve komoly hozzáadott értékkel bíró, közhiteles adatokból táplált tagnyilvántartási és portálrendszer létrehozását, amely egyben az ügyfélkapcsolati tevékenység kiemelt eszköze is lesz.

Létrehozva:

|

A szolgáltatói kamara szerepnek megfelelve a formai megújuláson túlmenően ütemezetten, egymást követően több modullal bővülő portálrendszer képes lesz személyre szabott, célzott hírek és információk megjelenítésére a tagság számára, az érdeklődési körök, lehetőségek és kötelezettségek alapján tagonként proaktív kommunikációt tesz lehetővé, valamint innovatív ügyintézési csatornaként úgynevezett „e-Iroda” áll majd a kamarai tagok rendelkezésére.

Az új portálrendszer különböző modulokból áll, amelyek egy feszes élesítési terv szerint egymást követően és egymásra épülve kerülnek üzembeállításra. A kiszolgáló környezet, a keretrendszer és az egyik modul már több hete éles üzemben működik, és most érkeztek ahhoz a fontos állomáshoz, hogy az új megjelenítő felület mindenki számára hozzáférhetővé vált. Ez, az egész projekt hozzávetőleg öt százalékát kitevő modul alapjaiban határozza meg az internetes megjelenést – ennek feladata, hogy az agráriumot lefedő hírekkel és hasznos szolgáltatásokkal lássa el tagjait és az érdeklődőket a www.nak.hu felületen.

Foto:123RF

A portálrendszer élesítésének következő fázisa a tagi e-Iroda terv szerint néhány napon belüli indulása. Ezt követően a harmadik fázis részeként a pénzügyi adatok válnak elérhetővé, elindul az ügyfélkapcsolati modul, amelyhez levéltári jóváhagyással integráltuk a tanúsított iratkezelési rendszert. Az új portálrendszer használata hamarosan lehetővé teszi az éppen rendezés alatt álló ügyek nyomon követhetőségét, valamint az összes becsatolt dokumentum visszakereshetőségét és ellenőrizhetőségét. A portálrendszer napi használata is rugalmasabbá válik, hiszen az oldal személyre szabott, az igényeket figyelembe vevő tartalmat kínál majd minden tagnak.

A portálrendszer jelentős beruházás és régóta várt fejlesztés a kamara életében, mely részben uniós forrásból valósult meg. A projekt költségei főként hardverbeszerzésből és szoftverlicencek vásárlásából álltak, kisebb részét pedig a bevezetéshez szükséges egyedi szoftverfejlesztések adták.

A portálrendszerrel kapcsolatos észrevételeket, visszajelzéseket a portal@nak.hu e-mail címen fogadják.

agrotrend.hu/ NAK

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook