Hírek

Afrikai sertéspestis – online képzés

Már önállóan is regisztrálhatnak az érdeklődők az online ASP járványügyi képzésre. A gördülékeny egyéni regisztráció érdekében a Nébih részletes útmutatót készített.

Létrehozva:

|

Hazánk afrikai sertéspestissel (ASP) fertőzött területein egyéni és társas vadászatot csak járványügyi képzést végzett, sikeres vizsgát tett és erről tanúsítvánnyal rendelkező vadászok folytathatnak. A kötelezettségnek a vadászok január óta online is eleget tehetnek a Nébih távoktatási oldalán. A képzés teljesítése – az egyéni regisztráció lehetőségével – most még egyszerűbbé vált – írja a Nébih


fotó: Pixabay

A kurzus a Távoktatási Rendszer kezdőoldalán ide kattintva válik elérhetővé.

A képzés tananyaga – a segédanyagokkal együtt – elérhető online, illetve letölthető pdf formátumban is. Az online vizsgát csak a tananyag elolvasását követően teljesíthetik az érintettek, 2019. január 14. és december 13. között.

Sikeres vizsga után a tanúsítvány azonnal letölthető.

Az online felületet a kurzus elvégzése után is érdemes figyelemmel kísérni, ugyanis a közzétett információk, utasítások, előírások folyamatosan frissülnek.
A felületre azok a vadászok is regisztrálhatnak, akik a területi állategészségügyi hatóság által szervezett képzést már sikeresen elvégezték, de tudni szeretnének a legfrissebb információkról, rendeletekről.

A képzéssel és a távoktatási portál működtetésével kapcsolatos kérdéseket az edu@nebih.gov.hu e-mail címen juttathatják el a Nébih-hez.

agrotrend.hu / Nébih

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook