Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek

A Tesla autók szellemet észlelnek, mikor áthaladnak egy temetőn (videó)

Teslával temetőbe menni? Óvatosan, mert az önvezető rendszer megijesztheti.

Szellemek nincsenek? Úgy tűnik, a Tesla autók okos rendszere úgy gondolja, igenis léteznek. A Tik-Tok olyan forrás, amilyen, de mégis már többször is vírusként terjedő videóján rögzítettek Teslával kísérteteket.


Szabad szemmel nem látható személyek a Tesla kijelzőjén. Forrás: BAON

Mert nem az alábbi az első TikTok- és Youtube-videó, amelyik azt rögzíti, hogy az autó önvezető rendszere kísértet lát. Néhányan elmentek autókázni a temetőbe, s ahogy a sötétben haladtak, s az önvezető rendszer hirtelen figyelmeztette őket, hogy egy személy áll az út szélén.

A riasztásnak az a dolga, hogy figyelmeztesse a sofőrt: valaki van a közelben, és ki kell kerülnie. Amikor azonban kinéztek az ablakon, a jelzett helyen nem volt kint senki – csak egy sírkő. A videón pedig sikoltoznak, hogy szellem üldözi őket.

 

@nojumper Proof ghosts are real? 👀 #tesla #cemetery #tiktokhalloween #halloweendecor #spooky ♬ original sound – No Jumper Podcast

 

A sofőr, aki eleve azért ment oda, hogy bizonyítsa az ijesztő jelenséget, folyamatosan üvölt: „Megmondtam! Megmondtam!” Egyik utas azt mondja: „Rendben, hiszek neked!” Közben valaki sikoltozik a háttérben, egy negyedik szerint: „A Teslád halottakat lát!”

agrotrend.hu / BAON

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés