Hírek

A kialakult helyzetre való tekintettel az RWA is szeretné könnyíteni ügyfelei életét

Az RWA, Magyarország egyik vezető inputanyag forgalmazó cége, a kialakult gazdasági helyzetre tekintettel nem csak a dolgozók és családtagjaik biztonságára van tekintettel, hanem ügyfeleire is, ezért az alábbi vezetői döntéseket hozta

Létrehozva:

|

Az RWA 2020.03.19.-től 2020.04.19.-ig minden ez idő alatt köttetett műtrágya, növényvédő szer, vetőmag megrendelést havi 0,2% finanszírozási kamattal biztosítja, ezenkívül pedig az RWA kizárólagos forgalmazásában lévő MAS Seeds valamint G-Seed kukorica, napraforgó és szója vetőmagokra kamatmentes finanszírozást biztosít.

A piacon biztosan az egyik legkedvezőbb konstrukciót az RWA minden minősített partnere számára nyújtja, függetlenül a vásárlás mértékétől. Biztosítjuk termelőinket továbbá a termékek lehetőség szerinti időbeli kijuttatásáról. Kollégáink továbbra is állnak rendelkezésükre! Ügyfeleink és kollégáink egészségének megőrzése érdekében a személyes kontaktusokat igyekszünk minimálisra szorítani, de erősítünk a telefonos és e-mail-es kapcsolattartás terén.

Minőségi termékek, megbízható forrásból és gyorsan, ez az RWA Magyarország Kft.! 

Szijártó Bálint

Ügyvezető igazgató

RWA Magyarország Kft.

E-mail: info@rwa.hu

Telefon: 06 21 211 0400

www.rwa.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook