Hírek

A Corteva Agriscience a Farming Simulator League farm szimulátor bajnokság fő támogatója

A GIANTS Software üdvözli, hogy a Corteva Agriscience (NYSE: CTVA) a Farming Simulator League (FSL) farm szimulátor bajnokság 2019/2020-es szezonjának főtámogatója

Létrehozva:

|

A Corteva Agriscience, a Farming Simulator League főszponzoraként, a bajnokság mind a 14 fordulójának támogatásával teljes gőzzel bekapcsolódik az eSports ágazatba. A Corteva Agriscience termékei bevezetésre kerülnek a Farming Simulator 19 legújabb verziójában. A játékosok tehát a játékban szereplő, virtuális farmjuk továbbfejlesztéséhez most már beszerezhetnek valódi Pioneer® márkanéven vetőmagokat (a Corteva Agriscience vezető vetőmag márkája), valamint a Corteva™ különböző márkanéven kapható növényvédő szereit is.


fotó: Corteva Agriscience

„A Corteva Agriscience™ termékek bevezetése lesz az első alkalom, hogy a játékban elérhető vetőmagok és gyomirtó szerek mögött valódi márkák állnak” – mondta Christian Ammann, a GIANTS Software vezérigazgatója.

„A Corteva gyomirtó szerek és az ikonikus Pioneer vetőmagok szerepeltetésével igyekszünk egyre valósághűbbé tenni a Farm Simulator élményét, és ezzel a játékosok egy életszerűbb és izgalmasabb élmény részesei lesznek.”

„A valós terepen és a játékban egyaránt igyekszünk felébreszteni a gazdálkodás iránti lelkesedést a következő generációkban” – mondta Steve Betz, a Corteva Agriscience globális márkamenedzsere. „Alig várjuk, hogy csatlakozzunk a gazdálkodás iránt érdeklődő játékosok, és a játékokat szerető, jövőbeni gazdálkodók mozgalmas Farming Simulator közösségéhez, és lehetőséget adjunk, hogy a játékban megismerhessék termékeinket.”

2019 július és 2020 nyara között Európa-szerte csapatok mérkőznek majd egymással a Farming Simulator League-ben a Farming Simulator Champion nevű bajnoki címért.

A játékban a háromfős csapatok közötti versenyben a résztvevők a 250 000 euró készpénz díjért, valamint a teljes szezon alatt megnyerhető díjakért játszanak majd.

További információ az FSL-ről: https://fsl.giants-software.com/

agrotrend.hu /  Corteva Agriscience

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook