Gazdálkodás

Szántóföld

Online térben a kukorica, a szója és a cirok

A járványhelyzet sajnos továbbra sem kedvez a személyes találkozásoknak, ezért a tavaszi szántóföldi rendezvényüket követően az őszi betakarítású növények technológiai bemutatóját is a virtuális térbe helyezte át a KITE Zrt. és a legújabb technológiai vívmányaikat szeptember 29-én és október 1-én mutatták be a nagyközönségnek.

Létrehozva:

|

Manapság az online konferenciák felvirágzóban vannak, egyre több helyről kapjuk az internetes csatornákon keresztül az információt, tudásanyagot. A technika folyamatos fejlődése már lehetővé teszi számunkra azt, hogy otthonról a karosszékünk kényelméből is megfelelő és érdemi információkhoz jussunk.

A júniusi bemutatók sikerén felbuzdulva a KITE Zrt. úgy döntött, hogy most ősszel sem hirdet személyes találkozót, hanem a kísérleti kukorica-, szója és cirokállományokat – az online tér adta lehetőségekkel élve – ismét egy virtuális szántóföldi bemutató keretén belül mutatja meg a gazdálkodó publikumnak. A közvetítések során a KITE Zrt. munkatársai a gazdálkodás versenyképességének növelését célzó legújabb technológiai ajánlások, valamint a fajtasorok tulajdonságai között kalauzolták a nézőket.

Kukorica bemutató:

https://www.facebook.com/watch/?v=261501401739987

Cirok/szója bemutató:

https://www.facebook.com/watch/?v=411801379813392

 

agrotrend.hu / KITE Zrt.

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Facebook