Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Gazdálkodás

Magas termőképesség, stabilitás, magas jövedelmezőség

Ezek jellemzik a 2018-ban létrehozott G-seed márka hibrid kukoricáit, amely portfóliójába kizárólag gondos szelekció révén kerülnek be olyan hibrid vetőmagok, melyek rendkívüli stabilitással, szárazságtűrő képességgel és magas termőképességgel rendelkeznek.

Minden vetőmagunk intenzív tesztelésen esik át, mielőtt megkapná a G-seed vetőmag márkanevet, ezzel garantálva a vetőmagok megfelelő minőségét. Kísérleti hálózatunk évente több, mint 50.000 kísérleti parcellát állít be egész Európában, ezáltal minden ország klimatikus viszonyainak tökéletesen megfelelő fajtaválasztékot tud biztosítani.

Ennek a kísérleti hálózatnak és intenzív tesztelésnek köszönhetően a magyarországi termelők számára a G-seed egy kiemelkedő kukorica vetőmag választékot tud nyújtani. A gondos szelekció révén csak a rendkívüli stabilitással, stressztűréssel és magas termőképességgel rendelkező hibridek kerülnek a portfóliónkra a régió adottságainak megfelelően, minden éréscsoportot lefedve.

A vetőmagok teljes mértékben zárt láncban kerülnek előállításra, csak RWA partnerek foglalkoznak a vetőmagtermesztéssel, valamint a feldolgozás is a saját üzemekben történik.

Kiemelt G-seed kukorica hibridjeink

Akinom – FAO 480

Kiemelkedően magas terméspotenciállal rendelkezik a kései éréscsoportban, az egyenletesen nagy csöveknek köszönhetően pedig kiszámítható, stabil termést biztosít.

Tweetor – FAO 450

Magas terméssel és kiváló stressztoleranciával a legextrémebb időjárási körülmények között is megbízható termésátlagot produkál.

Ajowan – FAO 360

Kiegyensúlyozottság, magas termőképesség és stabilitás jellemzi, szélsőséges és kedvező körülmények között egyaránt.

Glumanda – FAO 310

Kiváló stabilitással és vízleadással rendelkezik, ami a vetéstől az aratásig megbízhatóságot és könnyű kezelhetőséget nyújt.

További információkért keresse területi képviselőinket vagy vetőmagüzletágunkat!

9141 Ikrény, Lesvár major | +36 21 211 0400 | vetomag@rwa.hu | www.rwa.hu

(X)

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés