Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Kertészet

Jövőre megnyílik a 6. Nemzetközi dísznövény ès tàjèpitèszeti szakkiàllitàs

A „green comunity” legfontosabb találkozója, a hatodik Myplant & Garden, nemzetközi szakkiállítás várja kiállítóit és látogatóit 2022. febuár 23-25. között, a rho-i vásárnegyedben. A sikeres ötödik rendezvény után még nagyobb kiállítási területen, mintegy 45ezer m2-en, találkoznak a kertészet és tájépítészet szakemberei. Ez az egyetlen szakkiállítás, amely a dísznövény ès tàjèpitèszet összes területét felöleli.

Az 6. Myplant & Garden a következő 9 különválasztott területre tagozódik:

Tájépítészet – dekorációk – gépek – sportipar – garden center újdonságai – fatermelés és –ápolás – építészet, urban green management – virágvázák – kültéri bútorok.  Részletesebbet a mellékelt anyagból olvashatnak.

 

fotó: pxhere.com

A 780 régi kiállítóból eddig 99%a visszaigazolta részvételét, a napra kész kiálllítói listát itt olvashatják:  https://myplantgarden.com/espositori/. Nem hiányozhatnak a magyar termékek vagy szolgáltatások sem.

A nagykereskedők és importőrök látogatását egy külön projekt segíti: kérjük jelezzék előre látogatói szándékukat: az egyéni látogatáshoz egy-egy ingyen belépőhöz szükséges kódot tudok megküldeni. A jelentkező látogatók által begyűjtött kérdőívek alapján az Igazgatóság nehány nagykereskedőt szelektál, akiket hivtalosan meghív (biztosítva nemcsak a belépést és katalógust, hanem a szállást, étkezést a vásárban, a Buyers Lounge-ba való belépést is, valamint egy gálavacsorát Milánó városának egyik éttermében). 

A csoportos látogatást is támogatja az Igazgatóság, kérésre megküldöm a szolgáltatási csomagot, amit a csoport kaphat.

Várjuk februárban a My Plant & Garden vásáron!

agrotrend.hu / My Plant & Garden

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés