Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Állattenyésztés

Gazdálkodás

Lovasok figyelem – Nébih igazolás is kell a lovas létesítmények fejlesztése pályázathoz

A tulajdonviszonyra vonatkozó Nébih igazolásra is szükség van a „Lovas létesítmények fejlesztése” című (VP6-6.4.1.1-22) pályázat támogatási kérelmének beadásához. A Nébih felhívja az érintettek figyelmét, hogy az igazolást kizárólag hiánytalanul kitöltött kérelem és a melléklet megléte esetén állítja ki a hivatal.

A „Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – Lovas létesítmények fejlesztése” című felhívás (VP6-6.4.1.1-22 kódszám) szerint – az Országos Lótenyésztési Információs Rendszer (OLIR) adatain alapuló – a tulajdonviszonyra vonatkozó igazolás szükséges arról, hogy az igénylő a támogatási kérelem benyújtását megelőző 24 hónapban folyamatosan legalább 2 ló tulajdonosa volt.

Fotó: pixabay.com

Az igazolás kérvényezéséhez szükséges nyomtatvány és annak mellékelte elérhető a „letölthető anyagok” blokkban. A Nébih felhívja az érintettek figyelmét, hogy a hatóság az igazolást kizárólag hiánytalanul kitöltött kérelem esetén állítja ki, az mgei@nebih.gov.hu elektronikus címre vagy a Nébih MGEI 1537 Budapest, Pf.: 407. postacímre történő megküldést követően, azok beérkezésének sorrendjében. Fontos, hogy a táblázatos melléklet szintén a kérelem részét képezi!

Letölthető anyagok: 
VP6-6.4.1.1-22 – Lovas létesítmények fejlesztésére című pályázathoz szükséges kérelem (pdf) 
VP6-6.4.1.1-22 – Lovas létesítmények fejlesztésére Kérelem nyomtatvány részét képező melléklet (.xlsx)

A pályázathoz kapcsolódó további információk:
https://www.palyazat.gov.hu/vp6-6411-22-nem-mezgazdasgi-tevkenysgek-diverzifikcija-lovas-ltestmnyek-fejlesztse 

 

ahrotrend.hu / NÉBIH

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés