Agrárpiac

Már lehet pályázni az idei OMÉK keretében átadásra kerülő díjakra

Létrehozva:

|

Idén is megrendezésre kerül 2023. október 20-22. között hazánk legnagyobb agrárgazdasági seregszemléje az OMÉK, az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár, amelyen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) saját standdal jelenik meg.

A NAK cikkéből az is kiderül, hogy a rendezvény keretében több, hagyományosan nagy múlttal rendelkező díj is odaítélésre kerül, melyekre pályázni az alábbi határidőkkel és feltételekkel van lehetőség:

2023. évi Hagyomány és Innováció Nagydíj az Agrárgazdaságban (HIDA)

díjra azok pályázhatnak, akik hagyományos alapanyagból, innovatív megoldások alkalmazásával, a fenntarthatóság követelményeinek megfelelő élelmiszert állítanak elő.

 

81. OMÉK Élelmiszeripari Innovációs Díj

A pályázaton magyarországi gyártással rendelkező élelmiszeripari társas vállalkozások vehetnek részt olyan termékekkel, eljárással, csomagolási- vagy egyéb innovációval, amelyek az élelmiszer jellegét, előállítási technológiáját vagy csomagolását és értékesítését tekintve jelentős újdonságértékkel rendelkeznek.

 

2023. évi OMÉK Mezőgazdasági Nagydíj – Fiatal Agrárszakember

A pályázati kiírás célja, a fenntarthatóságra és innovációkra nyitott fiatal agrárszakember munkájának az elismerése, aki aktívan keresi és igyekszik alkalmazni azokat az innovatív eljárásokat, amelyek a környezetvédelem, a körforgásos gazdaság, a vegyszercsökkentés, a biodiverzitás megőrzésére irányulnak.

agrotrend.hu/NAK

Hirdetés

Fókuszban

Facebook